PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

PVPlerde yang hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zekimurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bundan önceki konum kitlendi nedenini bilmiyorum cevapta gelmedi bana her türlü kurala uygundu videolu kanıtı vardı inş sebepsiz yere bu konuda kitlenmez..

öncelikle her pvpde çalışmaz pvpnin questlerini yazan kişiye bağlıdır baştan söyleyeyimde 3-5 kişi ordan bende çalışmıo yazmasın videoda oynadığım pvpde çalıştığını görürsünüz ama izlemeden önce paranın """0 yang""" olduğuna dikkat edin...

------------------------------------------------------------------------------------------------

başlayalım önce hilemizi yapmak için bi progrm gerekmez sadece oynadığınız pvpde banka olması yeterlidir.yapacağımız şey çokta zor değil mantığı kavradıktan sonra bunu yapmak niye daha önce aklıma gelmedi bile diceksiniz

ilk olarak bankayı açıyoruz (npc yüzük her ne varsa işte) ve para yatır diyoruz
kritik nokta burası biz para yatırıcaz normalde envarterden para eksilir ama bize para gelcek yapmanız gereken envarterinize gelmesini istediğiniz parayı başına - koyarak yazmak örn: -100.000.000 yazarsanız 100m gelir

saçma diyenler için matematikte sıfırdan -1 çıkarırsanız sonuç 1 dir [[ 0-(-1)=1 ]] aynı mantık burdada var

gameselfe 27mb bi video yükledim ama net olmayabilir daha net bir videolu anlatım için en alta ekleyeceğim rar dosyasını indirin...

[şuan gameself e girmio aşağıdan videoyu indirin gameself düzelir düzelmez ordaki linkide eklicem..]

aşağıdaki linkten rar hali 18.2mb çıkarılınca 330mb olacak olan daha net anlatımı indirebilirsiniz..

şuan sadece hotfile var elimde zamanla multiuploadıda eklerim..

Gerekli ise videonun virüstotal sonucu....

konu (ç)alıntı değildir daha önce hiçbir yerde de görmedim zaten bunu...
bir yorumu eksik görmeyin lütfen..

Son düzenleme:
Konu Alıntıdır Site verdirtme konu bır sıtede kaç aydır sabit konudur.
%95 SvLerde çalışmıyor. 2-3 Tanesinde onlardada 10 15 oyuncu oluyor.

Konu Alıntıdır Site verdirtme konu bır sıtede kaç aydır sabit konudur.
%95 SvLerde çalışmıyor. 2-3 Tanesinde onlardada 10 15 oyuncu oluyor.

sabit olduğu bi site göster (hatta sabit olmasınada gerek yok konu açılmış olsun yeter) ben hiç göremedim ? benden önce açtı ise söz konuyu silip herkezden özür dilicem ve kitleticem...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri