Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Beyler amacınızı anlayamıyorum. Niçin hack kullanırsınız.Bence kullanmayın,mesela ileride çarı satacaksınız honorable ribbonu yok 100 tl farkeder.Her hack babasının hayrına yapılmaz içinde mutlaka virüs vardır bu virüsler sayesinde bilgileriniz ele geçirilir. Sonra çarım çalındı dersiniz. Siz siz olun hack kullanmayın. Turkmmo danda hack bölümünün kaldırılmasını isterim turkmmo denildiği an küfür ediyorlar senin orda ne işin var hack mi var falan. Bu uyarımı dikkate alanlara teşekkür ediyorum.
Beyler amacınızı anlayamıyorum. Niçin hack kullanırsınız.Bence kullanmayın,mesela ileride çarı satacaksınız honorable ribbonu yok 100 tl farkeder.Her hack babasının hayrına yapılmaz içinde mutlaka virüs vardır bu virüsler sayesinde bilgileriniz ele geçirilir. Sonra çarım çalındı dersiniz. Siz siz olun hack kullanmayın. Turkmmo danda hack bölümünün kaldırılmasını isterim turkmmo denildiği an küfür ediyorlar senin orda ne işin var hack mi var falan. Bu uyarımı dikkate alanlara teşekkür ediyorum.
Hahah duydudunuz mu crossfire hack kaldırılcakmış.Sen kullanma turkmmo.com deme turkmmo da girme oke

Gayet normal konuşuyor... Bir kere hack kullanmamak senin düşüncen. Çar satarken istediği fiyata verir isteyen alır isteyen almaz isteyen hack kullanılır isteyen kullanmaz kardeşim buda benim düşüncem 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...