Enelmt2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kzkcmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 120

kzkcmn

Level 7
Katılım
31 Tem 2010
Konular
712
Mesajlar
1,977
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba bugün size çok özel bir oyun tanıtacağım.Oyunumuz kasmalık ve vslik olmak üzere nitelendirebiliriz.Kasılma kısmını abartmaya gerek yok çarınıza iyi saldırı ve savunma dizdiğiniz halde arenada rahatlıkla kasılabilirsiniz.Arenaya oyuna girdiğinizde sarılı kırmızılı bir yüzük olacak ışınlanma yüzüğü adlı oradan rahatlıkla girebilirsiniz.Kasılma derken de gözünüzde asla büyümesin.Asıl zevkli olan yeri vs kısmıdır.Bunla ilgili önce oranlarımızı veriyim.

KILIÇ, BIÇAK, ÇİFT EL vs.=15
YARI İNSAN=20-25
DELİCİ, KRİTİK vs.=20-25
GÜÇ, ÇEVİKLİK vs= 12


Dönüşümlerimizide kısaca muharebeden başlayıp savaşçıda ayna kılıcına kadar gitmektedir.Çelikler ise zümrüt çeliklerine dönüşür karakterine göre büyü savunması ve herhangi bir özeliği alır mesela “ninjada blok”.Diğer dönüşümlerimizi de ona göre tahmin edin son olarak NPC resimlerimizi paylaşıyorum.


Uploaded with ImageShack.us

NPC’lerimiz deki genel fiyatlar ise;
75lik itemler: 600m(düşürülecektir.)
Çelikler:500m(düşürülecektir.)
NOT:75 itemleri pek almaya heveslenmeyin çünkü 3 saat başı(arasıra da saat başı da olabiliyor.) olan ox eventlerimizle kazanacağınız bir muharebe kılıcıyla çarınız daha da güzel olacaktır.


SİTEMİZ: http://lentabilisim.net/enelmt2/index.php
 
güncel 4,5
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)