HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam uzun bi aradan sonra tekrar dark orbit oynamaya başladım ama biraz sıktı bende bot kullanıyım dedim 3-5 tane bot indirdim hiç birini çalıştıramadım
1-Beyler öncelikle biobot çalışıomu? 2.2.6 yı denedim yapamadım 2.2.5 de çalıştıramadım(yada çalışmıo pek anlamdım )(md5 i filan yapdım sıd den girdim ama start tıklayınca hiç bişey olmadı)
2-Kbot yada IBot deneme sürümlerini nerden bulurum?
3-Kbot yada Ibot crackleri varmı? İnternete biraz bakdım ama ne kadar doğru bilemediğim için indirmedim.
4-Sadece kutu toplayan bedava bi bot varmı (npc filan kesmesini istemiorum sadece kutu toplasın çalışsın yeter)
1-Beyler öncelikle biobot çalışıomu? 2.2.6 yı denedim yapamadım 2.2.5 de çalıştıramadım(yada çalışmıo pek anlamdım )(md5 i filan yapdım sıd den girdim ama start tıklayınca hiç bişey olmadı)

2-Kbot yada IBot deneme sürümlerini nerden bulurum?

3-Kbot yada Ibot crackleri varmı? İnternete biraz bakdım ama ne kadar doğru bilemediğim için indirmedim.

4-Sadece kutu toplayan bedava bi bot varmı (npc filan kesmesini istemiorum sadece kutu toplasın çalışsın yeter)

1-Hayır
2-Resmi sitelerinden
3-Hayır
4-Hayır
Bot var bir sürü ama ıbot ve kbot harici hiçbiri çalışmıyo biobot 2.2.7yi bekliycez mecbur he bide firebot var ama bot kutuların yerini bile bulamıyo denemeye değmez
2-Resmi sitelerinden
3-Hayır

4-Hayır

Bot var bir sürü ama ıbot ve kbot harici hiçbiri çalışmıyo biobot 2.2.7yi bekliycez mecbur he bide firebot var ama bot kutuların yerini bile bulamıyo denemeye değmez

sağolun hocam bende uraşıyorum kaç gündür biobot u çalıştırmak için
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...