HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DeadLessMt2 şifre 123 GM ALIMI VARDIR SW 2 YIL GARANTI ACIKTIR BEN GENELLIKLE AFK OLUCAM AMA SW 7/24 ONLINE OLUCAKTIR..:!!
Evt yepyeni pvp ile karşınızdayız arkadaşlar..!!
Sw de kraliyet celik hersey bulunmaktadır ..!!
Bir hatadan dolayı skill ve at npc si koyamıyoruz ama Gm lerimiz cok hızlıdır her isteğinize koşacaklardır..!!
Öncelikle Sw de GM ALIMI VARDIR..!! TECRUBELI VE ONCEDEN GMLIK YAPMIS ARKADASLARIMI SW YE BEKLIYORUM..!! TABI PLAYERLERDE OLUCAK
Sw de efsun oranları ;
20 K HP 15 KRTIK 15 DELICI 15 savunma 15 YARI INSAN +50 GUC +50 CEVIKLIK 50 ZEHIRLEME ...VSVS
Sw de Herkez 80 lvlde başlar Cesitli eventler oluyor Playerler cok rahat kasılıyorlar..!!
Hamachi ağı DeadLessMt2 şifre 123
TEKRAR SÖLÜYORUM GM ALIMI VARDIR..!!! PLAYER ARTTIKCA AĞ ACICAM
Evt yepyeni pvp ile karşınızdayız arkadaşlar..!!
Sw de kraliyet celik hersey bulunmaktadır ..!!
Bir hatadan dolayı skill ve at npc si koyamıyoruz ama Gm lerimiz cok hızlıdır her isteğinize koşacaklardır..!!
Öncelikle Sw de GM ALIMI VARDIR..!! TECRUBELI VE ONCEDEN GMLIK YAPMIS ARKADASLARIMI SW YE BEKLIYORUM..!! TABI PLAYERLERDE OLUCAK
Sw de efsun oranları ;
20 K HP 15 KRTIK 15 DELICI 15 savunma 15 YARI INSAN +50 GUC +50 CEVIKLIK 50 ZEHIRLEME ...VSVS
Sw de Herkez 80 lvlde başlar Cesitli eventler oluyor Playerler cok rahat kasılıyorlar..!!
Hamachi ağı DeadLessMt2 şifre 123
TEKRAR SÖLÜYORUM GM ALIMI VARDIR..!!! PLAYER ARTTIKCA AĞ ACICAM