Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satılık Popmundo Hesabı

alpagoz

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
45
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 7 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar uzun süredir oynadığım karakterimi kişisel sebeplerden ötürü istemeden de olsa satıyorum.
Karakter olarak özellikle hırsız yetenekleri kastım, müzik gelişimine ağırlık vermedim. ilk başta polis yeteneklerini tamamladım. biraz polislik yaptım sonra sıkıldım. hırsızlık yapacaktım ki vip geldi. para veripte almadım. ama alırım diye iyice geliştirmiştim yeteneklerini.
hesap ile ilgili bilgilerin ss lerini çektim. oradan gereklü tüm verilere ulaşmanız mümkün. linklerini aşağıya koyuyrum. dikkatlice incelerseniz. hem polislik hem doktorluk hem hırsızlık hem avukatlık hem falcılık hem dövüş sanatlarının tamamını ve sayamadığım birçok kitabı pahalı yeteneğin sahibi olduğunu göreceksinizdir. ve bu üstün yetenekli hesap için yalnızda Turkcell 150 kontor/dakika istiyorum. alışveriş konusunda esnekliğim yoktur, bana güvenmek zorundasınız çünkü bu zamana kadar ben hep karşımdakine güvendim yarı yolda kaldım. bende yanlış olmaz. kontor şifresini verirsiniz dener yüklerim olursa bence hesabın kullanıcı adını ve şifresini veririm. tabi bu evrelere gelirsek telefon numaralarımızı görüşüp telefonda konuşuruz bunları. bundan önce birçok oyun hesabımı sattım bu şekil hiçbir sorunda olmadı benden kaynaklanan.

not: link koyamadığım için resimleri de koyamadım. mail ile ulaşırsanız resimleri yollarım.
iletişim : msaato @ gmail

konuyu 2 kere açmışsın 1. kilitlendi ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri