Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RüzgarTeknoloji

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 428

m2011

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

s.a. arkadaşlar ben rüzgar teknolojiden vps kiraladım. geç kaldım ama sormak için yinede sizin bi fikrinizi alayım. nasıl bi firmadır RuzgarTeknoloji, ayrıca hizmetleri biraz aksak olabilirmi çünkü dün öğleden sonra parayı yatırıp bildirim yaptım hala açılmadı server.

internet sitesi : www . ruzgar . net . tr

ticket at ama fazla atma

1 TANE UZERINDEN ULAŞ

BİDE BU ARA YOGUNLARMIŞ OYLE DUYDUM

NASİL OLSA SERVERİ ALDIGIN GUNDEN BAŞLAR 30 GUN SUREN

PARAYİ YATIRDIGIN GUNDEN BAŞLAMAZ ONLAR NE ZAMAN TESLİM EDER BİLİNMEZ AMA EDERLER

İyi geceler kardesim merak etme en kısa zamanda sunucunu teslim ederler şüphen olmasın onlar tek sana yardımcı olmuyor en az 1000 kısıye bakıyorlar benimde tüm serverlerim ordan yani şüphe etmene gerek yok.

İyi geceler kardesim merak etme en kısa zamanda sunucunu teslim ederler şüphen olmasın onlar tek sana yardımcı olmuyor en az 1000 kısıye bakıyorlar benimde tüm serverlerim ordan yani şüphe etmene gerek yok.

İnşallah öyle olur kardeşim bende aldım dün parayı yatırdım bekliyorum güzel bilişimse 4 yıl duracağım :rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri