romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

"bir çorba içelim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herkul01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 184

herkul01

Level 34
TM Üye
Üye
Konular
7,518
Reaksiyon Skoru
2,889
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay
Başarım Puanı
405
MmoLira
-54
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Megan Fox`un “Beyaz Show“da iltifat yağdırdığı Murat Boz, bu ilgisinin kendisini çok şaşırttığını itiraf etti.

132739911993259722.jpg
Megan Fox`un “Beyaz Show“da iltifat yağdırdığı Murat Boz, bu ilgisinin kendisini çok şaşırttığını itiraf etti.
Boz`u da şoke etti
Reklam çekimi için Türkiye`ye gelen Megan Fox, “Beyaz Show“da Murat Boz`a iltifat yağdırdı. Ünlü oyuncu, pop yıldızı olduğunu öğrendiği Boz için önce “Justin Timberlake gibi, ama ondan daha yakışıklı“ dedi. Sonra sözüne “Benim seksapelimi bırakın, onun ne kadar seksi olduğunu konuşalım“ diye devam etti. Boz, o akşam yaşananlara çok şaşırdığını açıkladı.
Bir çorba içseydik
“Justin Timberlake`den daha yakışıklısın dediği anda bana kal geldi. Beyaz da ben de şaşırdık kaldık. Bir dünya starından bunları duymak tabii ki çok mutlu etti“ diyen Boz, Fox`un kendisini Amerika`ya davet edip etmediği sorusuna ise esprili bir yanıt verdi: “Yok davet etmedi ama çıkışta bir çorba içelim diye gözlerim kendisini aramadı değil...“
Murat Boz, Megan Fox`un iltifatlarının sevgilisi Eliz Sakuçoğlu`nu kıskandırmadığını belirtti: “Herhangi bir kıskançlık olmadı. Çünkü bizim birbirimize güvenimiz tamdır.“

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri