Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Assassin's Creed: Revelations (PC)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riev09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 326

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Assassin’s Creed Revelations’a dair yayınlanan bilgilere baktığımızda oyunun kısa süre içerisinde bizlerle olacağını görüyoruz. PC,PS3 ve XBox 360 platformları için Kasım ayında geleceği ve Ezio’nun maceralarının son zincirini oluşturacağı bilgileri yine bunlar arasında. Ancak bilindiği üzere oyunun PC versiyonunun için portlanma süreci diğerleri kadar kolay olmuyor, bu yüzden PC için çıkış tarih değişimi yaşanabilir bunu şimdiden okurlarımız ile paylaşalım.

Game Infomer'e göre Assassin’s Creed Revelations’ta Ezio’nun maceralarının çıkış noktası geçmişe ait mühürleri aramak olacak. Altair'in yaşamından alınan kesitlerle atalarının yaşamlarına ait mühürleri bulmak için bu bir çeşit taktik olarak geliştirilmiş. İstanbul'da geçeceği bilinen oyunda İstanbul Constantin, Beyazıd, Imperial (İmparatorluk) ve Galata olmak üzere 4 büyük bölgeye ayrılmış. Her bölgede ise bir mühür bulunuyor.

Oyunun yayımlanan video ve görüntülerine baktığımızda, Revelations'ta Ezio'nun oldukça yaşlandığını fark ediyoruz. Altair'li kısımlarda ise kaç yaşlarında geçeceği henüz bilinmiyor. Ezio'nun gücü düşmanlara karşı kullanabileceği hız aleti olan hookblade ile de anlaşılıyor. Ubisoft'tan alınan bilgiler dahilinde Ezio'nun 300'e yakın bomba yapabileceğini söyleyebiliriz. Daire/B tuşuyla hookblade’i, üçgen/Y tuşuyla da fırlatılabilir silahları ve bombaları kullanacağımız yenilikler ile Eagle sense özelliği oyuncuların tek bir karede odaklanmalarını sağlayan alternatifleri içinde barındırıyor. Ayrıca sağladığı tahmini bilgilerle suikastler de kolaylık yaratacak olan Eagle sense özelliği, kimin nerede olduğunu göstererek düşman tuzaklarından kurtulmamızı sağlayacak. Ayrıca, şehrin belirli bölgelerinde bulunacak olan Assassin’s Denler çeşitli saldırı görevlerini tamamlayarak Templarların varlığını bu noktalardan silebilmeyi sağlayacak. Den’i ele geçirdiğinizde düşman sahalarını muhafız formatına çevirebileceksiniz. Şöhretiniz kötü yönde artarsa muhafız formatını yitireceksiniz. Burada Ezio'nun ordusu usta suikastçilerden oluşacak, siz de muhafız formatındaki bölgelere usta suikastçiler dikip kolayca ordunuzu yönetebilirsiniz.

Ayrıca Ubisoft oyunun multiplayer modu için de yeni modlar eklemeyi planlıyor. Şu an için bu modları sürpriz olacak diyerek oyunun çıkış tarihine saklayan Ubisoft, oyunun hala devam eden PS3 betasında ise eski oyun modlarını kullanıyor. Eğer bir PSN kullanıcısıysanız sizde Assassin’s Creed Revelations’un multiplayer betasına katılabilirsiniz. Oyun raflardaki yerini aldığında geniş bir inceleme ile karşınızda olacağız. Hoşçakalın. Unutmayın… Herkes Oyun Oynar!
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst