Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Trabzon Ticaret Borsası tarafından
Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile meclis üyeleri
TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, burada yaptığı konuşmada,
Kulüp asbaşkanı
TTB üyeleri, daha sonra hafta sonu
Antrenman
Ziyaretin ardından başlayan bordo-mavili takımın antrenmanına sakatlıkları bulunan
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç oynadılar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yönetim Kuruluna ve bordo-mavili takıma fındık hediye edildi.Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile meclis üyeleri
Tesisleri'nde ilk olarak yönetim kurulununu ziyaret ederek fındık hediye ettiler.TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, burada yaptığı konuşmada,
'un Trabzon'un en büyük değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, moral ve katkıda bulunmak için iyi bir enerji kaynağı olan fındık armağan etmek istediklerini söyledi.Kulüp asbaşkanı
ise TTB'den her zaman destek gördüklerini belirterek, ''Kulüp olarak Trabzon ile ilgili sorumluluklarımızı biliyoruz. Fındık gibi bir ürünümüzü de tüketmek ve her zaman hatırlatmak da bu sorumluluklarımızdan biridir'' dedi.TTB üyeleri, daha sonra hafta sonu
ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde teknik direktör
ve futbolcularla biraraya geldiler. Burada teknik direktör
, takım kaptanı
ve golcü
'a sepet içinde fındık, diğer oyunculara ve teknik personele de paket olarak fındık hediye edildi. Antrenman
Ziyaretin ardından başlayan bordo-mavili takımın antrenmanına sakatlıkları bulunan
ve Tayfun katılmazken
kondisyon salonunda çalıştı.
ise takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde koşu yaptı.Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç oynadılar.
, yarın yapacağı antrenmanla
maçının hazırlıklarını sürdürecek.