TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

işte böyle bir oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asnilak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 249

asnilak

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzakdoğu menşeli sadece level kasmaya dayalı amaçsız MMORPG oyunları, bu ara gençler ve çocuklar arasında oldukça popüler. Bu tür oyunlar, oldukça basit bir oynanış sunar ve amaç sadece seviye atlayıp karakterinizi daha da geliştirmektir. Bu tür oyunları oynamak için neredeyse hiçbir beceri ve ekstra beyin kıvrımlarına ihtiyaç duymazsınız. Metin 2'de böyle bir oyun.

Bu tür oyunların aynı zamanda bağımlılık yaptığını söylememe gerek var mı? Bilmiyorsanız, evet yapıyor. Lider tablosunda öne çıkma hırsı ile bir zaman sonra "oyuncular" bir şekilde kendilerini bu kısır döngünün içinde kaybolmuş bulabilir. Hatta bu tür oyunlara bağımlı olan insanların hikayeleri dilden dile dolaşır. "BMW'sini satıp daha iyi oyun içi eşya alan adam" daha çok şehir efsanesi gibi gözüken hikayeler anlatılır. Oyun için BMW'sini satan var mıdır bilmiyorum ama gerçekten bu tür oyunlar yüzünden klinik hale gelen insanlar var.

Çok Duygulandım :)

Ağlattın beni panpa ..!

Aglıyorummmm

Hayatında Başarılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri