- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzakdoğu menşeli sadece level kasmaya dayalı amaçsız MMORPG oyunları, bu ara gençler ve çocuklar arasında oldukça popüler. Bu tür oyunlar, oldukça basit bir oynanış sunar ve amaç sadece seviye atlayıp karakterinizi daha da geliştirmektir. Bu tür oyunları oynamak için neredeyse hiçbir beceri ve ekstra beyin kıvrımlarına ihtiyaç duymazsınız. Metin 2'de böyle bir oyun.
Bu tür oyunların aynı zamanda bağımlılık yaptığını söylememe gerek var mı? Bilmiyorsanız, evet yapıyor. Lider tablosunda öne çıkma hırsı ile bir zaman sonra "oyuncular" bir şekilde kendilerini bu kısır döngünün içinde kaybolmuş bulabilir. Hatta bu tür oyunlara bağımlı olan insanların hikayeleri dilden dile dolaşır. "BMW'sini satıp daha iyi oyun içi eşya alan adam" daha çok şehir efsanesi gibi gözüken hikayeler anlatılır. Oyun için BMW'sini satan var mıdır bilmiyorum ama gerçekten bu tür oyunlar yüzünden klinik hale gelen insanlar var.
Bu tür oyunların aynı zamanda bağımlılık yaptığını söylememe gerek var mı? Bilmiyorsanız, evet yapıyor. Lider tablosunda öne çıkma hırsı ile bir zaman sonra "oyuncular" bir şekilde kendilerini bu kısır döngünün içinde kaybolmuş bulabilir. Hatta bu tür oyunlara bağımlı olan insanların hikayeleri dilden dile dolaşır. "BMW'sini satıp daha iyi oyun içi eşya alan adam" daha çok şehir efsanesi gibi gözüken hikayeler anlatılır. Oyun için BMW'sini satan var mıdır bilmiyorum ama gerçekten bu tür oyunlar yüzünden klinik hale gelen insanlar var.
- Konular
- 35
- Online süresi
- 3m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Çok Duygulandım 

- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ağlattın beni panpa ..!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)