HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1. 400x400px boyutlarında yeni bir documan açın ve Gradient Tool ile #FE0000 renginden #8E0000 rengine yukarıdan aşağıya boyayın:
2. Filters>Render>Lighting Effects menüsüne gidin ve aşağıdaki şekilde ışığı ayarlayın:
3. Fliters > Pixelate > Crystalize menüsüne girin ve aşağıdaki şekilde uygulayın:
4. Radius Brush ile Smudge Tool kullanarak aşağıdaki şekli vermeye çalışın
5. Custom Shape Tool'dan Circle Thin Frame'i kullanarak daire aşağıdaki daireyi çizin ve daire çizdiğiniz layer'ın Blending Mode'u Soft Light özelliği verin:
6. Daire çizdiğiniz layerı Ctrl + J ile duplicate ederek aşağıdaki şekle getirmeye çalışın:
7. Bundan sonra gaussian blur ve smudge tools ile oynarak dilediğiniz görünümü verebilirsiniz. Örneğin:
(Dersi ben hazırlamadım faydalanmanız için sadece Türkçe'leştirdim.)
2. Filters>Render>Lighting Effects menüsüne gidin ve aşağıdaki şekilde ışığı ayarlayın:
3. Fliters > Pixelate > Crystalize menüsüne girin ve aşağıdaki şekilde uygulayın:
4. Radius Brush ile Smudge Tool kullanarak aşağıdaki şekli vermeye çalışın
5. Custom Shape Tool'dan Circle Thin Frame'i kullanarak daire aşağıdaki daireyi çizin ve daire çizdiğiniz layer'ın Blending Mode'u Soft Light özelliği verin:
6. Daire çizdiğiniz layerı Ctrl + J ile duplicate ederek aşağıdaki şekle getirmeye çalışın:
7. Bundan sonra gaussian blur ve smudge tools ile oynarak dilediğiniz görünümü verebilirsiniz. Örneğin:
(Dersi ben hazırlamadım faydalanmanız için sadece Türkçe'leştirdim.)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)