Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mustafa Kardeşim Şu Moderatörü Görevinden Çıkarırmısınız ?
DIKKAT63'ün PROFİLİ
Ben Konumu Yanlış Yere Açtım Panel Bölümü Yerine Metin2 Kurulumuna Açtım Adam Geldi Bunun Metin2 İle Ne Alakası Var Deyip Kapattı Konumu o Kadar Uğraştım Linkleri Filan Sildim Şu Adamı Atın Adam Söylüyorum Öyle yapman gerekiyor Böyle Diyor
"Bana Emirmi Veriyorsun ? o kadar biliyorsan Gelip Kendin Olsaydın" diyor Lütfen Birşey Yapın Şuna ..
Konu LİNKİM TIKLAYIN
RESİM LİNKLERİ :
Bu 1.
Not: Bu Kişiye Moderatörlüğümü Öğretirsiniz , Rütbesinimi Düşürürsünüz Bilemem Ama Gereğini Yapılmasını Arz Ederim.
DIKKAT63'ün PROFİLİ
Ben Konumu Yanlış Yere Açtım Panel Bölümü Yerine Metin2 Kurulumuna Açtım Adam Geldi Bunun Metin2 İle Ne Alakası Var Deyip Kapattı Konumu o Kadar Uğraştım Linkleri Filan Sildim Şu Adamı Atın Adam Söylüyorum Öyle yapman gerekiyor Böyle Diyor
"Bana Emirmi Veriyorsun ? o kadar biliyorsan Gelip Kendin Olsaydın" diyor Lütfen Birşey Yapın Şuna ..
Konu LİNKİM TIKLAYIN
RESİM LİNKLERİ :
Bu 1.
Not: Bu Kişiye Moderatörlüğümü Öğretirsiniz , Rütbesinimi Düşürürsünüz Bilemem Ama Gereğini Yapılmasını Arz Ederim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Babanızın uşağı değiliz. Bize emir veremessiniz! Konu hakkında en doğrusunu yapmış. Üslubunuza dikkat etmeyi öğrenin.