Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben Sadece Turkmmo'da En Çok Sevilen Ve Şahsım Olarak Sevdiğim Bir Kişinin Png'lerini Koydum Bunları Koymamın Başka Bir Amacı Photoshop Kullanan Bir Kişinin Bir İmza Resminde Fln Kullanmasi İçin Koydum Şahsen Kullanıyorum![]()
Cm punk ile alakası yok o resimleri chris jericho için yapsaydında aynı tepkiyi gösterirdim.benim tepkim bebeleri çekmene..bu konuyu açmana gerek yok.resimlere cm punk yaz geliyor
.birde o resimleri mod ve vip üyeler hariç kimse imzasına eklemeyez boyutu büyük boyutunu küçültük diyelim ama kb fazla bulmuşsun ağır resimleri....bu arada cm punk bende severim best in the worldCm punk ile alakası yok o resimleri chris jericho için yapsaydında aynı tepkiyi gösterirdim.benim tepkim bebeleri çekmene..bu konuyu açmana gerek yok.resimlere cm punk yaz geliyor.birde o resimleri mod ve vip üyeler hariç kimse imzasına eklemeyez boyutu büyük boyutunu küçültük diyelim ama kb fazla bulmuşsun ağır resimleri....bu arada cm punk bende severim best in the world
Sorun Yok Ozaman Ben Bu Konuyu Bi Kaç Zamandır Ders Ve İşlerimden Dolayı Konu Açamadıgım İçin Açtım Derdim Mesaj Kasmak Vb. Çocukluklar Deil.
Sonuçta yinede bir emek var düşünme var emeğe saygı
Eyw Save Us Y2J

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)