- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
lonca ilk loncalardan olup değerli arkadaşlarımla zirveye doğru ilerliyoruz katılmak isteyenleri beklerim amacım adam toplamak değil dostluklarla sürecek bir serüven
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet kardesim baya eski lonca ama madem konu acmıssın insl hayırlı olacaktır ama benim fikrim herkes mavide toplanacağına sarı kırmızı da olsun olsunki örneğin 3 yol savasları olabilsin yada çölde yada kulede yada kızıl ormanın girisinde seviyeli ama rekabetli savaslar olsun çünkü dikkatimi çeken bazı konular oldu örneğin herhangibi bir arkadasımız yada ben oyuna giriyoruz ve tabiri cayizse saf saf bakınıp bakınıp yapacak bisey yok diyip çıkıyoruz belki oyuncu kapasitemiz dusmus olabilir ama bence biz oyuncularda biraz farklılıklar yaratabilirsek oyunda harcadığımız vaktimiz daha eğlenceli daha güzel olucak diye düsünüyorum fikrimi sizinle paylasmak istedim bu sadece benim fikrim katılıp katılmamak size kalmıs iyi oyunlar iyi forumlar..
- Konular
- 136
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Başarılar diliyorum
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
lonca ilk loncalardan olup değerli arkadaşlarımla zirveye doğru ilerliyoruz katılmak isteyenleri beklerim amacım adam toplamak değil dostluklarla sürecek bir serüven
İlk loncalardan sonraki loncalardan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)