HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün akşam bilal abinin avatarını beyenip kendime yükledim.Bugün baktığımda ; "Kafana göre iş yapma birdahakıne sadece resmi silmem" gibi bir cevap aldım yani böyle bir cevap aldıktan sonra tam 5 dakka boyunca güldüm başka birşey demiyorum.
Forum kurallarında ; başka bir üyenin avatarını almak yasaktır gibi birşey yok.
Forum kurallarında ; başka bir üyenin avatarını almak yasaktır gibi birşey yok.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hiç bir insan evladı benim forumdaki kullandıgım avatarı kullanamaz bu kadar basit kulanmak isteyende kulandırtmam herkesin bi tavrı vrdır bu konuda. 1. o yazı butun haldedır ben croplayıp renk verıp transparan hle getırp resmı kesknlestrıp avatarıma koydugum seyı sen ve senın gıbı ozentı insanlar alamazlar bu kadar acık ve net benden izin istesen bi sekılde dusunulurdu bu konu ama alıp koymak bı de laf olsn dıye yorum yapmak bana ters .
özenti olma özenilen ol.
Onca işimin arasında beni bu şaçma şeylere alet etmeyin artık .
Özenti yapma sende.
Kendi tarzını yarat.
Konu bildirilmiştir...
yorum yok :m08:
Kardeşim,Bilal abi o avatarları belki saatlerce aradı.Belkide kendi yaptı.
Emeğini çalmamak gerek.
Emeğini çalmamak gerek.Hiç bir insan evladı benim forumdaki kullandıgım avatarı kullanamaz bu kadar basit kulanmak isteyende kulandırtmam herkesin bi tavrı vrdır bu konuda. 1. o yazı butun haldedır ben croplayıp renk verıp transparan hle getırp resmı kesknlestrıp avatarıma koydugum seyı sen ve senın gıbı ozentı insanlar alamazlar bu kadar acık ve net benden izin istesen bi sekılde dusunulurdu bu konu ama alıp koymak bı de laf olsn dıye yorum yapmak bana ters .
özenti olma özenilen ol.
özenti olma özenilen ol.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)