Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

yeter ama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arda1213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

neden böyle oldu ilk oynadım pwpyi ilk örendim pwp neden düsüsde dop dolu serverde 1 insan bulmak için niye can atıyoruz neden mmomt2 böyle oldu 90,87,71,86,85,72,55,49,vb carlarım girmior bugdada deil 28 lvl car kastm deimn attı oyundan girmior beyler zaten gmler ilgisizdi oyuna olmadı beyler olmadı mmomt2 den üstüne cok pwp buldm ben oyuna başladım zaman tamda 1 ay fln bakım süreciydi 1 hafta sora bakım oldu basladıktan 1 ay fln sürdü girdik neyse 3 hafta sora fln aynı oldu 1 hafta ful girmedikten sora tekrar açıldı ama ndense 1 ch normal yasıor 1 ch 1 server aççmıor ve carlar hep acılmıopr bugun aynısı simdi nasıl oyunuyucaz oyununu ben ümidi kesdtim mmomt2 düzelmesi zor gerçek çok oyuncu kaybetti kontor parayla alının item gitti çar gitti para gitti kontörler alındı itemler gelmedi mmomt2 cok düsüs yasadı 1 ci köy dop doluyken 20 kisi var yok su carları ve bug meselesini cözersen belki bi güneş bi umut doğabilr gm bu bnm veda konusmam deildir beyler ilgisizlik sonucu olusan olaylar buraya oynamasan oynama dienler oyunu bırakmayla alaka yok oyun cöküste diolrm yhani adam gibi yorum yapın lütfen:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri