HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben photoshop pek ilgilenmem fakat server kurduğumda login,select vb. yerlerde lazım oluyor. Fakat Мутн ve cem_cemoli adlı arkadaşlarımızın konusundaki setupları indirdim kurdum, PS ye girdim iki programdada (ps4, ps5) aynı hatayı alıyorum... Hatam şudur: New diyorum veya yeni bir resim açıcaksam open diyorum ikisindede aynı hatayı veriyor. Resim aşağıdadır, yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar...
Son düzenleme:
[TL]-HoKKaBaZ;8009209' Alıntı:Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben photoshop pek ilgilenmem fakat server kurduğumda login,select vb. yerlerde lazım oluyor. Fakat Мутн ve cem_cemoli adlı arkadaşlarımızın konusundaki setupları indirdim kurdum, PS ye girdim iki programdada (ps4, ps5) aynı hatayı alıyorum... Hatam şudur: New diyorum veya yeni bir resim açıcaksam open diyorum ikisindede aynı hatayı veriyor. Resim aşağıdadır, yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar...
![]()
Kardeşim bence hiç uğraşma. Tekrar sil sağlam bir yerden indir.
Cs5 tavsiye ederim. Yada hiç uğraşmayalım.
Ben bu işlerle ilgileniyorum. Metin2 bilgim , deneyimim var bi konuşalım istersen.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)