PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Kill For You ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RephaiM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RephaiM

Level 9
TM Üye
Üye
Konular
825
Reaksiyon Skoru
314
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay
Başarım Puanı
175
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KillForYou'dan Alıntı;

Bu lafları nereden buluyorsunuz merak ediyorum ;

Evet bizde bekleyiş içerisindeyiz 2 gündür PVP Oynamıyorum düzgün bir şekilde , MMoMT2 autopatchini kurdum , ama admin ve MMoMT2 Takımı elinden gelen özveriyi , gayreti yapmaya çalışıyor sırf biz iyi bir oyun ve keyifli bir oyun oynayalım diye. admin yani Emrah abi ne demiş problemleri hallediyoruz , gün içerisinde yenilikleri yazacağım

Madem bu kadar kolay sanıyorsunuz hadi birde siz server kurunda görelim :)

MMoMT2 köklü bir pvpdir 1-2 gün gecikmeli açılabilir , bu biraz daha rekabeti , heyecanı arttırır.

http://www.turkmmo.com/mmomt2/175895...-tartisma.html bu konu da boşa açılmadı , açtığınız konulara ve yorumlara dikkat edin !

TurkMMO ekibi.
Ben Filesi Kaliteli Bir Server açar, Bu Laflarını Sana Tekrar Hatırlatırım ama ?

Aynı Şey Senin İçin de Geçerli, Herkes Çalışıyormuş.. Peehh. Bak Bakayım M2-TR'nin Forumunda Türkay'cığım Ne Yazmış ?

'Tek Başıma Yapıyorum ve bundan Dolayı Yorgunum', Herkesin Bildiği Gibi MMOMt2'nin ServerFiles'i M2-TR ile Aynıdır ve M2-TR'ye Gelen Bir Yenilik Ardından Türkay'ın Yardımı İle MMO Mt2'ye Geliyor. Sözlerini Düşünerek Yazmanı Tavsiye Ederim. Bütün TurkMMO Halkı, Admin'in "Siz Şuanlık Oyalanın, Tamamen Hazır Olunca Duyuru Yapacağız" Demesine Bile Razı.

Biz 2 Gündür TurkMMO Halkı Olarak Günlerimizi Zehir Ederek, Jüpiter Serverine Bağlıyız. Tekrarlıyorum, Sözlerini Düşünerek Yaz ve Önceki Konumun Kilidini Açarsan Sevinirim, Aksi Halde Aynı Konuyu Tekrar Tekrar açacağım. Eleştiri ve Kötü Bir Hakaret Yok Çünkü.

Ayrıca Senin Verdiğin Link, Düşünceleri Yansıtma Konusudur.(O Olsun, Bu Böyle Olsun.)

Server Hakkında Soru Sorma Konusu DEĞİL ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri