Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar.Arkadaşlar ßenim Konum MuLti hack la ilqiLi 7.2 bi kaç qün önce çıktı bazıları biliyordur bazılarıda bilmiyordur...6.1 de hızlı koşma çekme vb. wardı.Ama bu 7.2 sürümü çekme+teleport(Işınlanma)+hızl ı koşma, vurma vb. özelikleri war..!hemen link veriyim ben altda!
h t t p : / / r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 3 6 0 9 4 8 9 3 6 / M u l t i _ H a c k _ 7 . 2 . r a r . h t m l
Not: ßazı Virüs Programları Virüs Olarak Görüyor Özür Dilerim Bunun İçin Ama Bende Hiçbir Sorun Olmadı...! ben indirin demiyorum foruma bi yararım oLsn die Linki verdim!!!!Bi Tşk Yeter! : )
h t t p : / / r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 3 6 0 9 4 8 9 3 6 / M u l t i _ H a c k _ 7 . 2 . r a r . h t m l
Not: ßazı Virüs Programları Virüs Olarak Görüyor Özür Dilerim Bunun İçin Ama Bende Hiçbir Sorun Olmadı...! ben indirin demiyorum foruma bi yararım oLsn die Linki verdim!!!!Bi Tşk Yeter! : )
Konu GünceL Not: Linkteki boşlukleri silip http li yere yapıştırın enter layın hileniz ile teleportlanın 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)