noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank Wall Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freeflight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeflight

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
62
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Özellikleri Nedir?

Sadece wall hack özelliği var ancak bu özelliğinde birçok arkadaşımıza yeticeğini düşünüyorum.Kimin nerede olduğunu görmek insana bir güven veriyor (: Üstelik sniper ken çok işinize yarayacak bir özellik olduğunu düşünüyorum?

Wall Hack Nedir?

Belki bazı arkadaşlarımız bilmiyordur diye yazma ihtiyacı duydum.Wall hack in Türkçe’si duvar hackdir.Bu hack duvarın arkasını görebilmenize yarar.Bu sayede kimin nerede olduğunu görebilirsiniz.Çokda iyi kill oranları yapabilirsiniz bu sayede.

Nasıl Açacağım ?

İnen rardaki dosyaları oyunun içine çıkarın.Burası çok önemli çünkü başka yere çıkarırsanız çalışmaz.Sonra unpack işlemini yapın.Unpackin nasıl yapılacağını internetten bulabilirsiniz.Burada yazmıyorum çünkü çok uzun bir işlem.Ayrıca dosyanın içinde unpack programınıda verdim.O programı açınca otomatik unpack yapacaktır zaten.Unpack işlemini yaptıktan sonra exeyi açın ve oyuna girin.

Unpack İşlemini Nasıl Yapacağım ?

Aslında uzun sürenizi alacak bir işlem ama ben unpack programını koydum dosyanın içine.O programa basmanız yeterlidir.Geri kalan işlemi kendi halleder zaten program.Unpack yaptıktan sonra hacki çalıştırın.

Hacki Açmaya Çalıştım Hata Verdi Neden ?

Çünkü siz unpack işlemini yapmamışsınızdır.İlk önce unpack işlemini yapın ondan sonra hacki açın.Unpacki yapmazsanız hack çalışmaz.

Önemli Not: Unpack işlemini yapmazsanız hacki çalıştıramazsınız.Onun için ilk önce unpack işlemini yapın sonra dosyayı açın.

Virüs Varmıdır ?

Hayır arkadaşlar virüs yoktur.Zaten virüslü bir programıda buraya koymayız. O yüzden için rahat olsun.Alttada virüs jotti sonuçları var zaten.

Önemli Not: Framework 4.0 olmadan hack çalışmaz.Çalışması için framework4.0’ı indirin.

LİNK1:

LİNK2:

Virüs jotti yok.
Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri