noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

AoE for Arden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeschteeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben dahil bir çok arden karakteri bulunan yaratıcı mahlûkun takıldığı nokta bu. Oyunun faction sıfatından çıkmaz sistemi her ne kadar builde t4 öncesi aoe'ları dahil etmemizi engelliyorsa (da), bu buildi kurmak mümkün. Şöyle;

Bir çok kişinin ascend için sakladığı affinity beadlar ile açılan skill dallarından dagos'a göz atalım. Buradan 2 aoe alabilmekteyiz. Ama, hall of exelence'da dagos ardenlar ile yaptığım muhabbetler sonucu "cooldown sux" ve "most worse build ever" ibareleri, beni felkine kaydırdı. Felkin'de flame steam II, 150k, yani hp'min 15 katı kadar dmg vurabiliyor. (Ascend sonrası
kiss.gif
[w/o el - non comment. (eloquence lord olmadan-yorum yok)]

Ardından kimle konuştuysam "aoe for only modos, jadeons and skysongs" lafını duymam, hevesimi kursağımda bıraktıysa da ben t4 aoe'sini (Solaris Fall) açmaya kararlıyım.

Zaten aoe ile vurabileceğimiz kesimde 8 kişi ile sınırlı. Bu sebeple bindlerden arttırdığım puanları solaris fall'a vermem, bir çok kişi tarafından saçma karşılanıyor.

Bana kalırsa bindlerin pekte bir faydası yok zaten. Yeterince kaçabilirsen pek gerek duymuyorsun. 1 dakika gibi bir sürede sadece 12 saniyeliğine hızımız 2.4 yard ile kalıyor. (Fox transform+posture) Bunun yerine blood arrow (t2 atak skilli) skillinin bindi daha fazla iş görür kanısındayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri