Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Sahte ss den korunmak......

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BYGURSEL58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 297
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYGURSEL58

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
123
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

benim banlandığım ss de adama cevap verdiğim yere küfür yapıştırmış denedim ve anladım....

Sahte ss den ban yememek istiyorsanız aşadakileri yapın...

Tanımadığınız kişiler Pm attığında cevap vermeyinn..(Eğer verirseniz adamın sahte ss yapması için önünde hiçbir engel kalmaz......Adam size s.a dese sizde a.s deseniz a.s dediğiniz yere küfür argo kelimeler yapıştırır....
Adam kolay kolay başka bi programla ss yapamaz...Eğer cevap verirseniz normal paint bile adamın işini görmeye yeterlidir... :ka19: :m08:

Herkesle konuştuğunuz ss leri kaydedin...Eğer sahte ss yaparsa ben küfür deilde asıl yazılanları kanıt olarak gösterebilirsiniz.....

Sahte ss yapan birini tanıyorsanız yani JerseN DaIm0n matrix19 kenkomako gibi onları bulun duğu alanda genelden yazmayın....
FISILTIDA KONUŞURKEN GENELLİKLE ARA ARA BOŞLUK BIRAKIN VE KESİNLİKLE YAZILAR BÜYÜK HARFLE OLSUN ÇÜNKÜ ADAM ÜZERİNE YAZI GETİRDİĞİNDE ARKA PLANDA ESKİ YAZIDAN İZLER KALIYOR....
Yukarıdakileri yaparsanız adam size kolay kolay sahte ss yapamaz...
SAYGILAR ;D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri