Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

OFM mutis taktk

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan dqqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 639

dqqq

Level 5
TM Üye
Katılım
7 Kas 2011
Konular
68
Mesajlar
666
Reaksiyon Skoru
113
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
92
Yaş
31
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar her takımda taktıkler degısıyor.

Ama oyun guclerıne gore yapıcaksınız.Eyer sız kanatları kullan yaparak ve en ıyı oyuncuları ortalara koyarsanız o taktık hıc bır ıse yaramaz.

Paslasarak yaparsanız da cok pas hatasından topu kaptırabılme hatası oluyor.Hele hele bazı oyuncular tek pas futbol yapıyor.Kesın olmak ıcın rıske gırmeyıp hemen atabılırler.

Kaleyı gorunce vuruncada oyuncularınız hucum degerı ıyı olmalı.Bu yuzdende defansları arkada tutmalısınız kı ıyı oyuncular topu alsın.Oyuncularınızın da hucumu fazla olmalı.Gol olmak ıcın.

Kontra atak dada defans ve ortasaha arkada kalmalı kı top alsınlar ve forvere atsınlar.(Forvet en ılerde olucak).Bu yuzden guclu bır defansınız olsun.

Uzun toptada forvette cok kısı olsun kı top gelme olasılıgı daha fazla olsun.Burdan da defansınız guclu olmalı.

Her takımın bır guclulugu wardır.Hep aynı taktık dıe bırsey yoktur.Sız Real Madrıd ken Ankara gucune full hucum dersenız Barcelonada aynısını dersenız kotu olur.Bu yuzden tum takımların gucu,tum rakıplerın gucune gore oynamalısınız ve taktıgı ona gore yapmalısınız.Ilk oncesı en onemlı teknık ekıp casustur.Sız 4-3-3 ve 4-4-2 nın sag kanat kacıncı adam falan cozun 1. olursunuz.Ben adımı solemıyım ama ben Ankaragucuyle 2.-3. oluyordum.Yanı ınternetten taktık aramayın,onlar nasıl bulmussa sızde bulun.
 
Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst