Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Gevezemİsİnİz??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertan403
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadas benim karakterim 50 kere bugda kaldı ben sesimi cıkarmadım siz gereksiz gereksiz konu acıp ötmeyin lan ip gibi dizilmişiniz adam olun kardeşim %99 oyuna reset atılıp tekrar acılınca bugda kalanlar.. geri cözülebiliyor ama bugda kalmayanlarda reset sonrası bugda kalabiliyor yani o problemi öyle konu acarak böyle hep benim hep benim diyeo hemen acın diye olmaz işte bu ayaklar öyle olmaz adam gibi susun bekleyin acılır ayrıca zaten bug problemi kolay yapılacak bir şey olsaydı kurucu yapardı o işi demekki üstünde calısıyorlar.. sizde boş boş konu acmayın ayıp ediyorsunuz senin charın bugda kalsa ne yaparsın dersen ne mi yaparım 1 tane savascı karakter ac git or mana celik dusurmeye calıs ne bilim para kas boş durmazsın en azından karakterin bugdan acılınca geri girersin yine kalırsa yine savascıya gir neyse esek hoşaftan ne anlar iyi günler...:rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri