- Konular
- 1,201
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ADAM DeDİĞİN SAPINA KADAR YİĞİT OLMALI,Ne KARINCAYI İNCİLTMeLİ NeDe OZANLARI YAKMALI....ضYLe SANSAR GİBİ PUSU KURUP PUNDUNA GeTİRMeKTe NeYMİŞ? ADAM DeDiGin DOSTUM YـReĞİ VARSA eĞeR,GeTİRİP ORTAYA KOYMALI!!...!
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te ِLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyّrum diyene inanma yّL ver beni
en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bّ$hveR
HaYaT YoLLaRDaN اiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeاeCeKSiN! SeاDiĞiN YoLDa ِLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeاeCeKSiN!!!
___aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii?????
كen seninLe toprağa giderim diyenLeri اok gِrdüm ..كen ِyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gِmdüm
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..كen sattığın son a$kın ta kendisi
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gِzLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,ضle ta$ değilim sandığın kdr..
oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!
Rekabet Etmem Rekabet YARATIRIM .. ona Buna DeğiL BenSadece DALGAMA Bakarım !!
bazeN soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuş...geRide kaLaNLarı çِP die aTmışım beN KِpeK oLan Buyursun KarışTırsın !
GِZlEriMdEn yـzـnـ اıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM SoNbAhAr YaşNcAk dAhA BİR ضmـr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR!!
Beyendiysem SevdiyiMiMi Sandin, Konustuysam EvleneceyiMiMi Sandin 2007 OGLUM sen BENI Enayimi Sandin!