Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

bug un sebebi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enyalios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar %100 diyemicem belki rastlantıdır ama.. hep merak ederdim bugun basıma geldi bu insanlarin bug dedigi nedir napıyolarda oluyo diye.. sebebi atin ustunde oyundan atılmanız.. at ustunde olan char oyundan cıkarsa tekrar giremiyor sanıyorum.. bu at alınan NPC cıkana kadar benim bi problemim olmadi taki at aldım ormana giderken metin gordum at sırtında kesmeye kalktıgımda basıma geldi.. tavsiyem oyundan cıkarken at ustunde olmayin dicem ama oyun zırt pırt attigi icin at ustunde yakalanma ihtimalinizde yuksek.. 2. si at sırtında olmayanlarda var oyuna giremiyorlar.. eger oyundan cıkarken charinizi köyün ortasinda birakırsanızda oyuna giremiyorsunuz.. insanlarin cok oldugu yerde grafik zorlanması oldugu icin problem oluyor oyun yuklemesi tamamlanamadan atiyor...eski metin2 org oyunculari bilirler eskiden ordada vardi problem at sırtında köye ısınlanırsanız atiyordu..ch1 den giremiyordunuz farklı bi channel a gecip attan inip tekrar ch1 girerseniz aliyordu sadece.. orda bile problemin cozulmesi yaklasık 3 ay surdu...pek yapılabilcek bisey yok.. gereksiz anket yapıp bug kalksınmı falan yapmanıza da gerek yok bence zaten yonetimdeki arkdaslar bu konudan hosnut degillerdir ellerinden geleni yapmaya calıstıklarına eminim.. umarim duzeltilir.. iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri