emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Çok Mutluyum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mufa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Çok Mutluyum

HERKESE BENDEN REP

Son düzenleme:
Arkadaşlar burayı post kasmak için kullanmayın.Bazen görüyorum ; Sanatçıların ölüm yıl dönümüdür , Şairlerin şiirlerini paylaşmak yasak.
Burada ;Üyelerin birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları açın.
Kesinlikle post kasmayı düşünmeyin.Aksi taktirde sorulmaksızın konularınız silinir.
*Üyelerin birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları... için Kutlama yapmak serbesstir.

*Level Kutlamaları
*Mesaj sayısı ve konu Kutlamaları
*Forumda bulundugnuz gün sayıları ve tarih kutlamaları
*Sabit konu kutlamaları
*Rep puanı ve rep aldım kutlamaları
*Arcade oyun 1.likleri vb.
*Yeni imzam , yeni avatarım , x ünlü y ünlüyle evlendi vb. gibi .kutlamalr
*Gerksiz konu acmak ve post kasmak yasaklanmıştır.

Aksi Takdirde;

Direk 3 gun ban uygulamsı yapıalcaktır !

Bu şekilde ceza sistemi uygulanacaktır. Ek olarak burda yazılmamıs fakat gereksiz olan tüm konular kapatıalcaktr

Boş Konu Açmak Yasaktır,Bildirildi.

Arkadaşlar burayı post kasmak için kullanmayın.Bazen görüyorum ; Sanatçıların ölüm yıl dönümüdür , Şairlerin şiirlerini paylaşmak yasak.
Burada ;Üyelerin birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları açın.
Kesinlikle post kasmayı düşünmeyin.Aksi taktirde sorulmaksızın konularınız silinir.
*Üyelerin birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları... için Kutlama yapmak serbesstir.

*Level Kutlamaları
*Mesaj sayısı ve konu Kutlamaları
*Forumda bulundugnuz gün sayıları ve tarih kutlamaları
*Sabit konu kutlamaları
*Rep puanı ve rep aldım kutlamaları
*Arcade oyun 1.likleri vb.
*Yeni imzam , yeni avatarım , x ünlü y ünlüyle evlendi vb. gibi .kutlamalr
*Gerksiz konu acmak ve post kasmak yasaklanmıştır.

Aksi Takdirde;

Direk 3 gun ban uygulamsı yapıalcaktır !

Bu şekilde ceza sistemi uygulanacaktır. Ek olarak burda yazılmamıs fakat gereksiz olan tüm konular kapatılacaktır.

Boş Konu Açmak Yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri