Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

cevap verene +rep

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siran34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 369
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar..

Şimdi bu sorunun bir çok nedeni var en etkili nedeni ise bilgisayarın donanım özellikleri.. ama diyorsanızki benim bilgisayarım o kadarda yavaş değil..
bende bunu araştırdım günlerce ve sonunda buldum..

Beni o kadar sinir ediyorduki Join Game'e tıkladıktan tam 2:30 bazen 3:30 dakikayı buluyordu. evet bilgisayarımın özellikleri düşük ama bu kadarda değil işte bilgisayarımın özellikleri.

Xp kullanıyorum vista'da ve 7'de bu sorun olabilir.

İşlemci: P4 3.0 Ghz
Ram: 768 Mb
Ekran Kartı: 512 Mb [ GeForce 7300GT ]

Sorun "Net Framework" arkadaşlar.. bu program bilgisayar donanım parçalarının düzenli çalışmasını sağlar.özellikle ekran kartlarının utility'leri bunsuz çalışmaz..

Tabi ki bu programı silin demiyorum sadece eski versiyonunu kuruyoruz.. Şu an 4.sürümü mevcut. onu program ekle kaldırdan kaldırıyoruz ( Net framework adındaki herşeyi ) ve mutlaka ama mutlaka bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve 2.sürümünü internetten indirip kuruyoruz.( Google'a " net framework 2.0 " yazın microsoftun sitesindekini indirin ) yeniden bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

Şimdi oyuna giriyoruz join game'e tıklıyoruz. normalde 2:30 - 3:30 dakika açılan oyun şimdi 20 saniyede açılıyor.

Ama programı kurduktan sonra ilk defa çalıştırırken crossfire'ı tam 1:30 dakikada açıyor fakat 2. ve 3.defada ram hafızasında tuttuğu için crossfire dosyalarını bu sefer en ama en fazla 30 saniyede açılıyor

buyrun arkadaşlar bunlarda videolar

Bu crossfire'ı ilk açışım tam 1:30 dakikada giriyor

Bu da 2. bir odaya girip 20 saniyede açışım

bu dorumu işe yararmı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri