hakan61300 Level 2 Katılım 10 Ara 2009 Konular 49 Mesajlar 99 Reaksiyon Skoru 19 Altın Konu 0 Başarım Puanı 65 TM Yaşı16 Yıl 4 Ay 13 Gün MmoLira 0 DevLira 0 7 Ara 2011 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Cs 1.6 pelerin yapımı hakkında video çalışmasını ProGrammer arkadaşımız yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Counter Strike pelerin yapımının inceliklerini anlattığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Konu ile ilgili sormak istediğiniz soru varsa ProGrammer arkadaşımız cevap verecektir. Videolu anlatım olduğu için takılacağınızı sanmıyorum. Çünkü çok açık bir dil ile anlatım yapılmış. Half-Life Model Wiewer İndirme linki: Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Admin pelerin İndirme Linki: Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Cs 1.6 Pelerin Yapımı Video: Facebooktan izlemek içiN ----TIK--- Yazısına Tıklayın Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. İnŞallah Yardımım Olmuştur.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Cs 1.6 pelerin yapımı hakkında video çalışmasını ProGrammer arkadaşımız yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Counter Strike pelerin yapımının inceliklerini anlattığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Konu ile ilgili sormak istediğiniz soru varsa ProGrammer arkadaşımız cevap verecektir. Videolu anlatım olduğu için takılacağınızı sanmıyorum. Çünkü çok açık bir dil ile anlatım yapılmış. Half-Life Model Wiewer İndirme linki: Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Admin pelerin İndirme Linki: Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Cs 1.6 Pelerin Yapımı Video: Facebooktan izlemek içiN ----TIK--- Yazısına Tıklayın Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. İnŞallah Yardımım Olmuştur.