Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Fenerbahçe'nin sezon başında İsviçre'nin Young Boys takımından transfer ettiği Kamerunlu golcüsü Bienvenu, Fenerbahçe Gazetesine iddialı açıklamalar yaptı. Bienvenu, Fenerbahçe tarihinde iz bırakmak istediğini belirtti.
Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Kamerunlu golcüsü Bienvenu, Galatasaray maçını bekliyor. Fenerbahçe Gazetesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe tarihinde iz bırakmak istediğini belirten Bienvenu, "En büyük arzum Galatasaray maçında iyi bir futbol ortaya koyup gol veya goller atmak" dedi. Bienvenu'nün açıklamaları şöyle
"Ortam harika"
"Transfer gelişmesi çok hızlı oldu. Daha önceden takip edildiğimi biliyordum. Ancak karar vermek ve buraya gelmek son derece hızlı gerçekleşti. Ama her şey çok mükemmel oldu benim açımdan. Hem transfer görüşmeleri, hem buraya gelişim ve burada ki sıcak karşılanışımı çok iyi buldum. Bu olaylardan çok mutlu oldum ve umarım önümüzdeki dönemde de bu güzel başlangıç devam eder."
"Türkiye Ligi kolay değil"
"Gerçekten zor bir lig ve her futbolcu açısından bir takım zorlukları var. Ancak benim hedefim böyle zorlukların üstesinden gelmek olduğu için benim için çok şanslı bir lig ve burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu zorluklarla baş edip kendimi daha da geliştirmek istiyorum."
"Öncelikli hedef Fenerbahçe"
"Eto'o büyük bir futbolcu, onun yerini doldurmak gibi bir düşüncem yok. Ancak benim tek düşüncem elimden geleni fazlasıyla yapmak, maksimum seviyelerde yapmak. Benim şuan tek düşüncem Kamerun Milli takımından önce Fenerbahçe'de başarılı olmak istiyorum, burada kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten ben burada başarılı olursam ve kendimi daha çok geliştirirsem ister istemez Kamerun milli takımında da o beklentilere cevap vermiş olacağım. Dolayısıyla benim öncelikli olarak hedefim Fenerbahçe'de başarılı olmak."
"Hedefim iz bırakmak"
"Benim en büyük amacım Fenerbahçe'de iz bırakarak gitmek. En büyük hedefim bu. İz bırakmak için de en önemli fırsatlarından bir tanesi oynayacağımız Galatasaray maçı. Taraftarımız ve camiamız için son derece önemli ve anlamlı bir maç. Bu anlamın ve öneminde farkındayım. Bu maçın önemi hakkında herkes gerekli bilgileri bana verdi. Benimde en büyük arzum o maçta oynamak ve çok iyi bir performans ortaya koyup gol ve ya goller atıp Fenerbahçe'de iz bırakan bir futbolcu olmak istiyorum. Fenerbahçe'nin tarihinde yer almak istiyorum. Bunun içinde en büyük amacım bu maça yüzde yüz konsantre olup bu maçta elimden geleni fazlasıyla ortaya koymak."
"Taraftar yanımızda olsun"
Hep yanımızda olsunlar. Bu takım geçen sene şampiyon oldu. O şampiyonluğu tekrar yaşamak adına yapacakları yoğun tezahüratlarla hep arkamızda olsunlar destek versinler. Bizler onlar için buradayız ve onları mutlu etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Taraftarlarımızın desteklerine ileriki dönemlerde gollerimizle cevap vereceğiz."
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)