Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

....Madmoo Jackpot....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan monoPoLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EveT arkadaşlar Benim anLadığım KaDaRıyLa oyundaki Başarısını GerçeK HayaTa Aktarmak İSteyenlere yardım eden bi kuruluş gibi bişey :D neyse kısaca tanıtım yapayım...

Madmoo Jackpot

Günlük sıralama ve onun ödül havuzu

Günlük sıralama sadece normal dünyalar için geçerli olacaktır - Günlük sıralama, şu anki klan sıralamasına benzer bir şekilde belirlenecektir – oyuncunun günlük gelişmesi ölçülecektir - Ödül Havuzu: tüm normal dünyalardaki ilk 1000 oyuncu, şu ödülleri kazanacak:

Sıralamadaki yer Ödül (euro)
1.-10. yer 20
11.-20. yer 18
21.-30. yer 16
31.-40. yer 14
41.-50. yer 12
51.-60. yer 10
61.-70. yer 8
71.-80. yer 6
81.-90. yer 3
91.-100. yer 1
101.-300. yer 0.7
301.-500. yer 0.5
501.-700. yer 0.3
701.-1000. yer 0.1

- Günlük Sıralamadaki ödüller - sanaldır! Gerçek paraya dönüştürmek için, oyuncu Son Savaşa katılıp en iyi 50 oyuncu arasına girmelidir.

Oyuncu hesabı ve nakit sıralaması:

Günlük sıralamadan kazanılan ödüller, oyuncunun hesabına eklenecek; - Nakit sıralaması, her ülkenin, tüm normal dünyalarındaki, tüm oyuncuları içerecek ve oyunun ana sayfasında ve de oyundaki sıralamalar sayfasında gösterilecektir; - Her 3 ayda bir, her ülkenin, nakit sıralamasındaki en iyi oyuncuları, son turnuvaya (Son Savaşa) katılmak için hak kazanacak.

Madmoo Jackpot Kısaca Bu Yarışma için hazırlanmıştır...

Forumdan P3rf3ckt3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri