kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Demirci Nasıl Ayarlanır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihan09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Demirci + Basma oranı nasıl ayarlanır bilen varsa söylesin hazır dosya istemiyorum hazır dosya olursa isticeği itemler bozulur isticeği itemler benim istediğim gibi ben tek yakıp yakmamasını ayarlamak istiyorum elle dosya vermeyin nasıl yapıldığını anlatın.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kısaca anlatayım. Eğer anlamadığın yer varsa yine özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin.

İlk olarak Navicat > Player > Refine_proto giriyoruz.

Burada vnum0 istediği item , count0 istediği itemin miktarıdır. En sonda " prob " ise onun + basma oranıdır. Oradan ayarladıktan sonra id ini not alacaksın.

Daha sonra Navicat > Player > İtem_proto giriyoruz.

+ basma yüzdesini değiştirmek istediğimiz itemi aratıyoruz. Bulduktan sonra sağ tarafa doğru gidiyoruz. Orada " Refine Set " yazar. Oraya ayarladığımız kodu yazarsak , + basma oranı değişmiş olacaktır.
Merhaba.

Bugünkü konumuzda taş basma , +basmadaki basma oranlarını nasıl ayarlayacağımızı anlatacağım

Öncelikler :

Navicatımıza giriş yapalım.

Daha Sonra : Navicat > Player > İtem_Proto Girelim.

Şimdi , basma oranını değiştireceğimiz , itemi bulalım . ve sağ tarafa yanına doğru kayalım.. refined_set'e gelince duralım. refine_set , o itemin refine sayısını göstermektedir.

Refine_Sette yazan sayıyı kopyalayalım..

Daha Sonra : Navicat > Player > Refine_Proto

Girelim..

Burada CTRL + F Yapalım , ve kopyaladıgımız sayıyı aratalım.

UNUTMAYIN ! 1.sayfada cıkmayabilir , 2.3. sayfalara gidin sağ alt köşe tarafnda bulunan oklar sizi 2.3.4 sayfalara getirir.

En sonda : prob diye bir şey vardır. işte prob ; itemin basma oranını belirtir.
100 yaparsanız , %100 geçirir , bunun gibi ayarlayarak yapabilirsiniz.

Bir Teşekkür Yeter |electronic2014
|

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri