Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere acmış olabilirim ben mt2 pvp oynuyorum bütün itemlerim süper ve 150 lvl im ama 80 lvl adam beni yatırıyor..( (itemlerim kolye 3500 hp-yarı-kılıç- bıçak-çiftel) Kalkan (güç-yarı-beden karşı-sersemlik-vucut darbe) bilezik( yarı-ateş-büyü-3500hp-10 hpden emme)küpe(kılıç -çiftel-bıçak-oka karşı-yarı)ayakkabı(kılıç-bıcak-3500hp-oka karşı-kritik)kask(yarı -büyü-şimşek-zehirlenme-hp üretimi)zırh(150 lvl zırhı 3500hp-kılıçç-bıçak-büyü-şimşek)(kılıç(baron 110lvl silahı( yarı-yarı-güç -güç -kritk delici) bedenselim savşcı yardım edin ne olur metin 2den soğumak istemiyom.Adamda daha berbat itemler var 120 lvl beni yatırıyor

Taktiğin şu olsun önce yarı insan gelebilecek itemlere (küpe,kılıç vb.)yarı insan efsununu bas fakat yarı insan getirdiğin itemlere kılıç savunmada bas hp geliosa onlarıda bas hepsini bir arada bulundurmaya çalış fakat bir kılıç savunma getirdiğin iteme çiftelde getirmeye çalışma daha sonra gene aynı işlemi yap fakat bu sefer kılıç savunma yerine çiftel getir en sonundada karşındaki çiftelse çifteli tak kılıçsa kılıçları tak bu taktik umarım işine yarar + rep
Ö+rep nasıl veriliyo bilmiyom sölersen veririm ama zaten hepsi beraber var itemlere baktında görürsün mesela ayakkabıda kılıc bıcak ciftel oka karşı ve 3500 hp var bütün itemler böyle mesela küpe kılıç çiftel oka ve bıçak bide yarı insan var hepsi 5-5 itemlerin ama adamda kılıç yarı yok bana 20 k atıyo 

Bolum Kurallarini okuyunuz. Resim bulunmamakta ve konunun yeri burasi degil.
http://www.turkmmo.com/metin2-teknik-yardim/1445221-bolum-icin-onemli-lutfen-okuyun-bolum.html
http://www.turkmmo.com/metin2-teknik-yardim/1445221-bolum-icin-onemli-lutfen-okuyun-bolum.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)