HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben point blank giriyorum rastgele map fln açyorum2-3 dk sonra hata cıkmadan oyun kararıyor ve masaüstüne dönüyor nedenını bilen warsa lütfen soylesin 

Pek bilmesemde bu hatayı size yardım etmeye çalışayım;
Oyunu tekrar indirip kurarsanız çözüm olabilir veya setubu sakladıysanız tekrar indirmenize gerek kalmaz.
Güvenlik duvarı da izin vermiyor olabilir o öyle olunca oyun en baştan açılmaz o zaman tekrar kurmanız yararlı olabilir
Oyunu tekrar indirip kurarsanız çözüm olabilir veya setubu sakladıysanız tekrar indirmenize gerek kalmaz.
Güvenlik duvarı da izin vermiyor olabilir o öyle olunca oyun en baştan açılmaz o zaman tekrar kurmanız yararlı olabilir

Arkadasim Bende Cevabi Tam Olarak Bilmiyorum Ama Oyunlarda Ekran Kararmasi
Ekran Karti Yetmezliginden Kaynaklaniyor Olabilir Sistem Gereksimlerini Kontrol Et Eger Sistem Gereksimlerin Yetiyorsa Directx Programini Bilgisayarina Kur.
Ekran Karti Yetmezliginden Kaynaklaniyor Olabilir Sistem Gereksimlerini Kontrol Et Eger Sistem Gereksimlerin Yetiyorsa Directx Programini Bilgisayarina Kur.
16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
Kilit.
Kilit.
16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
Kilit.
Kilitlendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)