raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KİBAR DEV - Dave Batista Röportajı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adill55

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,292
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
190
MmoLira
-355
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

0bf3cf34e91e.jpg

Şu noktada anlaşalım ki Dave Batista, hepinizin kıçını tekmeleyebilir. Yani, bir bakın ona. Tam 1.95 boyunda ve 136 kilo ağırlığında. Sanırım aramızda kimsenin karşılaşmak istemeyeceği kadar büyük. Ama bilmediğiniz daha çok şey var.Aslında, "Kibar Dev" lakabına Batista'dan daha çok yakışan bir başka kişiye rastlamadım.
- Hey Wayne. Nasıl gidiyor ?
-Mükemmel. Japonya nasıl geçti ?
-Mükemmeldi.
-Ne zaman döndün ?
-Dün. Hawaii, Japan, Korea, ve Anchorage, Alaska'ya bir tur yaptık.
-Vaay.
-Yaaa...
-Bu sürenin ne kadarı uçakta harcandı ? (Gülüşmeler)
-Bu hafta çoğu zaman. California'dan önce Hawaii'ye, sonra da Tokyo'ya uçtuk. Sonraki gün, Kore'ye oradan da tekrar geriye Tokyo'ya gittik. SmackDown! takımını aldık, sonra tekrar Anchorage'ye uçtuk. (Gülüşmeler)
-Of of.
-Evet. Orada bir gece şov yaptık, ve sonra New York'a uçtuk. En sonunda ben oradan eve döndüm.
-Ve sanırım şu röportaj zırvalığı bitsede eve gidip yatsam diyorsun...(Gülüşmeler)
-Şu an sadece çıraklık işleri yapıyorum, bana katlanacaksınız.
-Peki, öncelikle sana genel sorularım olacak, sonra da WrestleMania 21 hakkında konuşmak istiyorum.
-Tamam.
-Uzun bir süredir güreşiyorsunuz, merak ediyorum sence iyi bir güreşçi nasıldır?
-İyi bir güreşçi, yoksa iyi bir şovmen?
-Sanırım her ikiside. Çünkü yaptığınız iş ikisinin birleşimi.
-Evet.(Gülüşmeler)
-Şimdi, bana göre öncelikle, iyi bir güreşçi olmak için, tam bir atlet gibi görünmelisin. Çevik, dayanıklı...bir de...eeee.....ne demeliyim?...akıllı değil ama...(Gülüşmeler)...Hayır, akıllı olmalısın.
-Listedeki herkese akıllı diyemem ama bazıları diğerlerinden daha iyi anlıyorlar. Çoğu anında, güreş bir eğlence, ama bundan daha çoğu var işin içinde. Toplam bir paket(İyi bir güreşçi ve iyi bir şovmen) olmak istiyorsan, bu özelliklerin hepsine sahip olmalısın. Artı, fazlasıyla karizmatik, kişilik, ve iyi bir görünüşe sahip olman gerekli. Nükteli, ateşli, agresif, ve göz korkutucu ol. (Gülüşmeler). Bütün bu faktörler bir pakette. Ve dünyada bu pakete sahip olan çok az insan var, biliyorsun.
-Evet. Ve bu direkman beni ikinci soruma taşıdı. WWE'ye ilk getirildiğin zamanı biliyorum, hep Evolution'ın arkasındaki kaslı çocuğu oynuyordun. Ama şimdi gene kıç-tekmeleyici bir tip, ama artık seyircilerinde senle bir olabilecekleri bir karakteri oynuyorsun. İlk geldiğin durumdan bahsedersek, arkada oturan kaslı çocuk olmak zormuydu ?
-Evet, zordu çünkü o ben değildim.
-Peki.
-Ben tatlı dilliyimdir. Biraz kızgınlık vardır, ama çabuk geçer. Ama, çoğu dönem için, oldukça pasif birisiyim. Ve benden bu sessiz çocuğu oynamam istendi. Ama bu ben değildim. Doğal olmadığı hissedildi, karşıya hiç doğal gelmedi. Seyircimizin karakter ile bağdaşamamasının nedeni bu.
-Şimdi yeni durumu garipsiyormusun biraz?
-İnsanların benim için tezahürat etmesi çok garip, çünkü tüm kariyerim boyunca bir 'heel(kötü karakter)' olmuştum. OVW'de antreman kampında iken 'heel' idim, ama her nasılsa insanlar benim için bağırıyorlardı gene. Ama şimdi gibi değil tabi. Bu tamamiyle yeni bir tecrübe benim için.
-Aslında ilginç olan karakterinde Triple H ile karşılaşmaktan başka bir değişikliğin olmaması...
Evet, ben de bunu söyleyecektim. Çok farklı olduğumu sanmıyoum. Biraz daha konuşuyor olabilirim, belki biraz daha gülümsüyor olabilirim, biraz daha kendim olabilirim fakat hala aynı Batista'yım. Farklı olan şey rekabeti şu an Triple H ile sürdürüyorum ve o çok nefret ediliyor.(Gülüşmeler)
-Gençliğimde güreş izlerken, anlaşılır olarak "iyi" ve "kötü" çocuklar vardı. Şimdi biraz bulandırıldı gibi.
-Şimdi daha çok gri bir bölge.
-Evet. Gördüğüme göre teknik olarak halen "kötü" çocuklarlasın. İyi mi olmak iyi yoksa kötü olmak o kadar kötü mü? (Gülüşmeler)
-Kötü karakter olmayı o kadar umursamadım. Yuhlanmaya aldırış etmem. Ben her zaman, eğer seyirci beni yuhluyorsa yahut benzettiğim adamı destekliyorsa, işime gerçekten yaptığımı hissettim. Bununla övünç duydum. İyi olmakla gelen ve benim ***şuma giden şey de dışarı çıkmak ve hayır işleri yapmak oldu. Dışarı çıkmaya ve hayranlarıma imza dağıtmaya, durup onlarla konuşmaya, gülüşmeye başladım. Bilirsin, daha önce pek yapmadığım şeyler. Ve benim bu işe girmemin sebeplerinden birisi de budur, insanlarla yakın kominikasyon. Çocuklar ve insanlar yararına hayır işleri yapmayı istiyorum. Kulağa biraz ezik gelebilir, ama....
-Hayır, hayır.
-İyi olmakla birlikte gelen bazı şeyler bunlar. Ama, dediğim gibi, kendimi çok farklı bir şey yapıyor olarak görmüyorum. Hala bir kıç-tekmeleme makinasıyım.(Gülüşmeler)
-OVW'den WWE'ye geldiğinde, merdivenin en arka basamağından başlıyor gibi hissettin mi kendini ?
-Kesinlikle en arka basamağından başladım. WWE için hazır olduğumu zannetmiyordum. Sanırım asıl onlar benim hazır olmamı istedi ve beni zorladılar. Ben, her zaman görünüşüm ve vücudumdan takviye kuvvet aldım. Ama WWE'ye ilk geldiğimde, sanırım bunu benden bir nevi aldılar, çünkü beni aptal bir takım elbisenin içine soktular. Bu bana biraz daha karizmatik olmam gerektiğini ve işi anlamam gerektiğini öğretti. Vücudumu benden aldılar, o yüzden ona güvenemedim. Bunu hazırlıklı değildim, ve hepsine yeniden başlamak zorunda kaldım.
-Oynamış olduğun karakterlerden birini ele alırsak, portre ettiğin o karakterlerin ne kadarına benziyorsun ?
-Hiç. Beni çağırdılar ve "İşte şu gün başlıyorsun. Kendine bir takım elbise al, şu tarihte burada ol. Ve işte yapacağın şey; bu aptal çantayı taşıyacaksın, bu aptal elbiseyi giyeceksin, ve adın "Deacon" olacak. Çok ***şuma gitmemişti, ama yaptım, bu benim işimdi. Ve bunu hatırlamaktan nefret ediyorum, çok teşekkür ederim.(Gülüşmeler)
-Pardon. Dün gece RAW'u izledik, ve Japonya'daki insanların elinde 'Batista' yazan pankartları görmek ilginçti.
-Evet, gerçekten ilginçti. Daha ilginci ne biliyormusun? Kore'nin Tv programı yedi hafta geride. Bu yüzden son zamanlarda yaptığım şeylerden haberleri yok, özellikle "bayrak direği" olayı.(Batista, son Raw bölümlerinin birinde, La Resistance grubunun üyesi Rob Conway'in kıçına bayrak direğini sokmaya çalışmıştı.) Bu bana çok hayran kazandırdı. Ama onlar, bunu henüz görmemelerine rağmen halen benim arkamdalardı, bu yüzden çok ***ştu.
-Uzun bir zamandır güreştiğini biliyorum, ama spor hala çözmek için bir şeyler saklıyor mu?
-Evet. Tanrım, adamım, her hafta yeni bir şey öğreniyorum. Hatta Triple H gibi bir adam bana hala öğrendiğini söyledi. Vince McMahon hiçbir zaman öğrenmeyi bitirmedi. Hiçbir zaman hepsini anlayamayacaksın. Bu işte her zaman öğrenecek birşeyler kalır.
-Eğer güreşmeseydin ne olurdun?
-Ahh....Gerçekten bilmiyorum. Herhalde bir yerde kişisel antrenör olarak çalışırdım, biraz burada, biraz orada hoplayıp durardım. Ama kesin vücut geliştirmeyi bırakırdım.
-Ciddi misin? Neden?
-Evet. Zaten hiçbir zaman ona büyük bir tutku duymadım. Salonda olmayı ve çalışmayı sevdim, ama rekabetçi yanını hiç sevmedim. Ama muhtemelen yapacağım şey bu olurdu. Bilirsin, "okula dönüp, eğitimimi tamamlamak istiyorum" demek isterdim fakat hadi kimi kandırıyoruz...(Gülüşmeler)
-Vücut Geliştirmeye girdiğinde güreş hakkında bir ön yargın varmıydı?
-O zaman pek bilmezdim, ama şimdi her konuştuğum vücutcu kariyerinin bir noktasında güreş işine girmek istiyor gibi.(Gülüşmeler) Vücut Geliştirmeciler, bence aşırı kaslı&nazlı insanlar. Onları aşağılamak istemiyorum, fakat...(Gülüşmeler) Her saat başı yemek yiyen bir sürü ve....şüphesiz dünyanın en iyi atletleri değilller. Tanıdığım her vücutcu, güreş işine geçmeye çalıştı ki yakınına bile yaklaşamadılar. Güreşçiler ile vücutcuların fiziksel görünüşleri arasında bir bağlantı var. Bir çok insan benim iri yarı olduğumu düşünmelerine rağmen, bu, vücut geliştirme standartlarında böyle değil, çünkü yanında durduğumda kendimi çok da iri hissetmediğim birkaç elemanla tanıştım.
-Doğru. Eee, WrestleMania 21 kapıda. Bundan sonra bu işte zirveye ulaşmaktan endişeleniyormusun?
-Hayır.Yıllardır bunun için çalışıyordum, ve bu benim için sadece bir başlangıç. Umarım daha çok WrestleMania anım olacak. Sanırım bundan sonra daha çok şey olacak. Ama buralarda olacağım. Son günlerde WWE ile bir beş yıllık anlaşma daha imzaladım.
-Tebrikler. Mükemmel.
-Teşekkürler.
-Senin bir röportajını okumuştum, orada SmackDown! ve ekibi hakkında konuştun. Ciddi olmadıkları, orada sadece şov yıldızı.....
-Bilirsin, bir bant yayınına katıldım, ve bazı açıklamalarda bulundum. Hangi röportaj için konuştuğum konusunda çok hassasım, çünkü çok tecrübem oldu bu konuda.
-Oh, oldu mu?
-Gerçekten genel bazı açıklamalar yaptım, yaptım çünkü isim vermek istemedim. Ama yaptığım şey konuyu açık bırakmak ve şirketteki herkesi "Acaba benim hakkımda mı konuşuyor?" diye düşünmeye sevk etmekti. Bir çok insana hakaret ettim, bir çok iyi dosta, ve bu işe gönül vermiş bir çok yetenekli güreşçiye. Özürümü de diledim. Ama hala bir boka sahip olmayan küçük bir grup var. Sadece Tv'de olmak, program sonrasında bir partiye gitmek istiyorlar ve böyle herifler Raw'da da var tabi. Ama bu, SmackDown!/Raw işi değil!
-Bu röportajın üzerinde biraz daha dursak, seni incitir mi?
-Hayır. Yani herkes benim ne dediğimi biliyor. Mesela Undertaker. Söylediğim bazı şeyleri kastetti ve neden yanlış olduklarını açıkladı. Çok sağlam noktaları vardı, ve bu bir nevi benim için dersti. Ayrıca, röportajdaki bir çok şey çıkarılmış. Sadece sarf ettiğim genel sözler koyulmuş, ve sanki beni tüm şovu yakan adam gibi göstermişler.
-Peki. Bu biraz geç kalmış bir soru, ama SummerSlam(2004)'in promosunda "break dans" yaptın.
-(Gülüşmeler)Yaptım.
-Gerçekten senmiydin?
-(Gülüşmeler)Gerçekten ben idim. Onun çıkışıda, Annem Vince McMahon ile sohbet ederken çocukken çok "break dans" yaptığımı söyledi. Sonra her nasılsa benim hala yapabileceğimi düşündü.(Gülüşmeler) Ama o günden beri şöyle rahat bir 50-60 kilo almıştım.(Gülüşmeler) Yani, evet o yerde yuvarlanan bendim.
-Vay, bu komik. Buradaki bir elemanla konuşuyordum ve senin bir başka röportajından bir şeyler söyledi bana. Eski bir B-Boy(Erkek Break Dansçı) olabileceğini söyledi.
-Tabi, evet.
-(Gülüşmeler) Gerçekten mi? Ay, adamım, bu harika! O zamanlar neler dinlerdin?
-Ben her zaman müik konusunda açık-fikirli oldum. Yetiştirilme tarzım böyle. Metal'den Rap'e, Rap'ten Opera'ya herşeyi dinlerim. Ama tek dinleyemediğim şey Country'dir. Boş zamanlarımda CD-Oynatıcımda her zaman Ludacris, Metallica, and Rage [Against The Machine] ve biraz da Lauryn Hill bulmak mümkündür.
-Mükemmel. Birkaç bir şey kaldı. 80'ler boyunca güreş izleyerek büyüdüm, o zamanlarda güreşçiler çok trajik hayatlar yaşıyorlardı. Hepsi değil besbelli, ama özellikle malum bazı kimseler için sıkıntı vardı. Şimdi endüstrüdeki kişiler bunun bilincindeler mi?
-Evet, sanırım şimdi böyle. Soyunma odamız tamamiyle değişti. Giysi kodumuz bile var. Şirketimiz, ortak kollektif bir birlik, ve biz dış itibar olarak iyi bir imaj çizmeye çalışıyoruz. İlaçlar kesinlikle yasak. Eğitimli bir çok genç var, çok kibarız da diyemeyiz ama. Ama tabi ki herhafta başka bir hapishanede değiliz, içip sokakları dağıtmıyoruz, ve bizle eğlenmek istemeyen kızlarla eğlenmiyoruz.(Gülüşmeler) Oldukça saygılı insanlarız. Soyunma odamızdaki tüm gıcık ve belaları arındırdık. Hepimiz iyi bir yaşam, şirketimizin bizle gurur duymasını istiyoruz. Şirketimizi gözden düşürecek herhangi bir şey yapmayız.
-Bu çok iyi, sanki bir aile.
-Kesinlikle
-Hayranlarının seni nasıl hatırlamasını istersin?
-Bilirsin, ben şu an çocukluğumdan bir avuç içi kadar insan hatırlıyorum. Bir isim duyacağım yahut bir yüz göreceğim ve "Hatırlıyorum!" diyeceğim. Benim hatırladığım bir kaç insan var. Ve ben insanların 20 yıl sonra hatırlayacağı bir insan olmak isterim, ama bunu söylemek için çok küstah olmalıyım sanırım. Şu an için, etraftaki en iyi paket olmak istiyorum, tıpkı Triple H gibi. Bence o tam bir paket. Ric Flair, Stone Cold gibi adamlar....Arzu ettiğim bu, umarım insanlar beni böyle hatırlar. Ama göreceğiz. Daha yeni yetme bir herifim ben. Hergün daha iyi performans göstermek için çalışıyorum.

İşte ben yaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri