Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Yardım Edin kasamıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mythland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

slm beyler 45 lwlim kasmıyorum oyun sıkmaya baladı hızlı olarak nerde kasılabilirim.

exp premium alıp apede koxpa bırakırsan 2-3 günde rahat 60 olursun( pc sürekli açıksa 1,5 gün falan )

premium yoksa veya pc sürekli açık degilse görevlere agırlık ver deriim ben. ama yinede death knightta falan msn koxpa bırakabilirsin. Eger warriorsan karakterini kapat ;) çünkü tanıdıgın yoksa oyunda bir hiç gibi bişeysin :D

okçu degil başka bir karaktersen az önce dedigim gibi karakterini kapat yada priest falan aç. oto pri olur koxper partide yer bulabilirsin.

Son düzenleme:
exp premium alıp apede koxpa bırakırsan 2-3 günde rahat 60 olursun( pc sürekli açıksa 1,5 gün falan )

premium yoksa veya pc sürekli açık degilse görevlere agırlık ver deriim ben. ama yinede death knightta falan msn koxpa bırakabilirsin. Eger warriorsan karakterini kapat ;) çünkü tanıdıgın yoksa oyunda bir hiç gibi bişeysin :D

okçu degil başka bir karaktersen az önce dedigim gibi karakterini kapat yada priest falan aç. oto pri olur koxper partide yer bulabilirsin.

Ape olmazsa bile en azından El MORAD'da Smiladion'lara bırakabilirsin. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri