Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
slm beyler 45 lwlim kasmıyorum oyun sıkmaya baladı hızlı olarak nerde kasılabilirim.
exp premium alıp apede koxpa bırakırsan 2-3 günde rahat 60 olursun( pc sürekli açıksa 1,5 gün falan )
premium yoksa veya pc sürekli açık degilse görevlere agırlık ver deriim ben. ama yinede death knightta falan msn koxpa bırakabilirsin. Eger warriorsan karakterini kapat
çünkü tanıdıgın yoksa oyunda bir hiç gibi bişeysin
okçu degil başka bir karaktersen az önce dedigim gibi karakterini kapat yada priest falan aç. oto pri olur koxper partide yer bulabilirsin.
premium yoksa veya pc sürekli açık degilse görevlere agırlık ver deriim ben. ama yinede death knightta falan msn koxpa bırakabilirsin. Eger warriorsan karakterini kapat
çünkü tanıdıgın yoksa oyunda bir hiç gibi bişeysin
okçu degil başka bir karaktersen az önce dedigim gibi karakterini kapat yada priest falan aç. oto pri olur koxper partide yer bulabilirsin.
Son düzenleme:
exp premium alıp apede koxpa bırakırsan 2-3 günde rahat 60 olursun( pc sürekli açıksa 1,5 gün falan )
premium yoksa veya pc sürekli açık degilse görevlere agırlık ver deriim ben. ama yinede death knightta falan msn koxpa bırakabilirsin. Eger warriorsan karakterini kapatçünkü tanıdıgın yoksa oyunda bir hiç gibi bişeysin
![]()
Ape olmazsa bile en azından El MORAD'da Smiladion'lara bırakabilirsin. :ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)