- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İlk önce buradan admin ve yetkililere söyliyorum half-life veya Valve adlı konu dalı olmadıqı için cs ye açtım Eğer açarsanız öyle bi konu dalı taşımayın millet Counter-Strike a daha çok qirio ve qöze çarpıo
---Hiç Bir forumda bu paylaşım yapılmamıştır...----- O yüzden Sabit pLszz.!
Half Life Aim bot Ateş ettiqin zaman kafadan atar her türlü espleri vardır silah esp si kutu esp i vs vs artık half lifetan zevk alıcaksınız.Sanıorum uploadlyan tek benim... CD hack Cheating-Death aim waLL hack
Spr hile karşınızda Hl versiyonu....deathmatchlı oyunlarda çalışır yani. Takımsız direk qirme
Takımlılarda çalışması için consola
"unbind del
unbind end
unbind f8
unbind f9
konsola bnları yazın ve oyuna qirdikten sonra oyun içinde kapışmalıda
mesela Takım oyunu çıktı Delete tuşuna basıcaz. orda bi kutucuk çıkıcak Cs cd hack kullananlar bilir.
o Kutucuqa botteam 1 yazıcaksınız ve team gamelerde rahat ça takır takır adam alırsınız bazı taktikleri var onların.Karşınıza hackli biri çıktı diyelim eğileerek öldürün çnkü eğilirseniz hile isabet etmio çoğu zaman daha rahat öldürürsün.. Kısa keseyim dicem bayaaa oldu Hiç bir şekilde alıntı değildir kendim yaptım kimseden çakmadım.Kıskananlar çatlasın detected linki veriorum linki patlatırlarsa bi yorum atın yeter..... Yorum + Rep pls o kadar emek verdimmmm.....
Admin Sabit Pls Görüntülenme rekoru kıracak bu ....
---Hiç Bir forumda bu paylaşım yapılmamıştır...----- O yüzden Sabit pLszz.!
Half Life Aim bot Ateş ettiqin zaman kafadan atar her türlü espleri vardır silah esp si kutu esp i vs vs artık half lifetan zevk alıcaksınız.Sanıorum uploadlyan tek benim... CD hack Cheating-Death aim waLL hack
Spr hile karşınızda Hl versiyonu....deathmatchlı oyunlarda çalışır yani. Takımsız direk qirme
Takımlılarda çalışması için consola
"unbind del
unbind end
unbind f8
unbind f9
konsola bnları yazın ve oyuna qirdikten sonra oyun içinde kapışmalıda
mesela Takım oyunu çıktı Delete tuşuna basıcaz. orda bi kutucuk çıkıcak Cs cd hack kullananlar bilir.
o Kutucuqa botteam 1 yazıcaksınız ve team gamelerde rahat ça takır takır adam alırsınız bazı taktikleri var onların.Karşınıza hackli biri çıktı diyelim eğileerek öldürün çnkü eğilirseniz hile isabet etmio çoğu zaman daha rahat öldürürsün.. Kısa keseyim dicem bayaaa oldu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
--Upload Gen.tr DenAdmin Sabit Pls Görüntülenme rekoru kıracak bu ....
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kırdı bile sabit pls.
- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eyvallah süper.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
krulumu nasıl hocam bunun rar actım ama sade bır sey cıktı o kadar kurulum yokkı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)