Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
"Tanrıya şükür ediyorum"
Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Emmanuel Eboue, Mersin İdman Yurdu maçının ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu...
05 Kasım 2011 Cumartesi - 21:36 Webaslan.com
Yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Eboue: "Öncelikle tanrıya şükür etmek istiyorum. Kalemizde pozisyonlar da verdik. Ancak
Takıma yavaş yavaş alıştığı yönündeki soruya ise ise Eboue: "Benim için önemli olan arkadaşlarımın bana güvenmesi. Ben de onların yardımıyla elimden geleni sahada göstermek istiyorum." şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.
Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Emmanuel Eboue, Mersin İdman Yurdu maçının ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu...
05 Kasım 2011 Cumartesi - 21:36 Webaslan.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'ın
maçında ilk 11'de sahaya çıkan isimlerinden
, maçın ardından açıklamalarda bulundu.Yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Eboue: "Öncelikle tanrıya şükür etmek istiyorum. Kalemizde pozisyonlar da verdik. Ancak
de bulamadık. İyi bir mücadele göstererek puan almayı başardık." şeklinde konuştu.Takıma yavaş yavaş alıştığı yönündeki soruya ise ise Eboue: "Benim için önemli olan arkadaşlarımın bana güvenmesi. Ben de onların yardımıyla elimden geleni sahada göstermek istiyorum." şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.