Point Blank Wall Hack Mega Paylaşım 5 Ekim 2011 Güncel Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadace
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadace

Level 3
Konular
77
Online süresi
54m 31s
Reaksiyon Skoru
33
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
119
MmoLira
60
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Point Blank Wall Hack Mega Paylaşım 5 Ekim 2011 Güncel Hack

Point Blank Wall Hack indir,pb wall hack indir 2011,point blank güncel wall hack indir,point blank wall hack 5 ekim 2011,point blank wall hack 6 ekim 2011,pb güncel hack 2011

Merhaba arkadaşlar,

Elime yeni ve güzel bir point blank wall hack geçti onuda hemen size sunmak istedim.Hack son derece yeni daha 1 saat önce piyasaya sunuldu.
Vip bir forum üyeliğimden aldım hacki.Şuanda hack çalışıyor ancak vistada denedim xp ve win7yi bilemem.Onlarda deneyen olursa alta yazsın.

Buyrun Resimler:

Hackin Özellikleri:

Wall Hack
Chams
NoSmoke
Wall Glass
No Smoke
CrossHair
DesertCamp

Hacki Nasıl Açıcam ?

Arkadaşlar inen dosyadan install ı çıkartın.Sonra o install a basın ve hack kurulumunu yapsın.Hacki kurduğunuz dosyayı açın injectore basın ve oyuna girin.

Dosyayı Nasıl İndiricem ?

Arkadaşlar free indirmeye basın sonra o dolunca karşınıza bir link geliyor o linke basın ve indirme başlasın.

Dowload Link:
Dowload Linki2:

VirüsTotal:

2 sinidemi indircezz

hileyi acıyorum pointi acıorm oyunda menu qeLmiyor hile acılmıyor Bi anlatsaana :S ?

boşuna ugraşmayın arkadaşlar çalısmaz bu yabancı serverde çalısırsa çalısır çünkü 1.FOTOGRAFTA ki silah point blank TÜRKİYEDE yoktur.. iyi forumlar...

Arkadaşlar denendi çalışmıyor boşuna uğraşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)