Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yönetimdeki Bazi Kişiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral6622
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yöneticilerden Bazilari Yararli Konularimizda Flood Yapildigi İçin Konularimizi Klitliyor Mesela Ben Yararli Bir Konu Açsam Adamin Teki Flood Yapiyor Adam Flood Yaptigindan Konum Kilitleniyor Ve Flood Yapan Kişi Hiçbir Ceza Almiyor Bence Turkmmo Admini Her Önüne Geleni Her Forumda Basarili Olani Modoratör Yapmamali Ve Flood Yapanlar Cezalarini Alsinlar Eger Konuda Floodun Zarari Varsa Flood Yapilan Mesaji Silsinler Yani Yararli Konulari Kapatmasinlar Bos Yere

NOT:BEN BURDA YÖNETİMİ ELEŞTİRİP AŞALLAMİYORUM İŞİNİDE ÖGRETMİYORUM SADECE TAVSİYEDE BULUNUYORUM BUNLARİ YAPİP YAPMAMAK TURKMMO ADMİNİNE KALMİS BİRŞEY.

Yorum Yokmu? GünceL Gibi Sürekli Yazılar Yazmak Flooda Girer Eğer Kim Yapiyorsa
report.gif
Şikayet Edeceksin Gereken Yapılır.Ayrıca Flood Yasaktır ve Ban Sebebidir.İyi Forumlar

Öneri yerinde, fakat zaten kullanılan bir durum.
Şöyle bir durum var, herhangi bir konunuza size ait yan hesap yada hesaplar tarafından flood yapıldığı saptanmaması durumunda konunuz kapatılmaz eğer kapatılırsa yanlış yapılır.

Flood yapan üyeleri, şikayet butonuna basarak konuyu baltaladığına, flood yaptığına dair şikayet edebilirsiniz flood'n uyarı ban süresi 3 gündür, gerekli ceza üye ayırmaksızın yerine getirilmektedir, bunun dışında aklınıza takılan soruları bana özel mesaj atarak danışabilirsiniz konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri