HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben Septrom Yapıp teknoloji fabrikasında ilerlemek istiyorum ama nasıl septrom yaparım bilmiyorum :m08: yardımcı olursanız sevinirim (Nasıl Septrom Yaparım?) Şimdiden Teşekkürler...
skylabdan üretebilirsin skylaptan tüm herşeyini aç geliştir skylabı üret skylapta promeriumu seproma dönüştürür promerium üretmen içinde ondan önceki diger herşeyi falan geliştirmen lazım yanı skylabını gleiştir komple hem ordan iyi kredi kazanırsın hemde sepromunu üretirsin
arkadaş teknoloji fabrikasından bahsetmıyom sen ne dıyon ben ne dıyom adam nasıl seprom yaparım demiş bende onu söledim skylabını geliştirerek üretebilirsiniz. teknoloji fabrikası ayrı bişi
öncelikle tüm ana modeüller Prometium, Endurium,Terbium Bunları Yeterince Seviyeye Getirince [8+ Seviye]
Prometid Rafinerisi Ve Duranium Rafinerisi [8+ Seviye] Getir...
Promerium Rafinerisi Geliştir [8+ Seviye]
Sonra Seproumu geliştir. her modulun birbirine ihtiyacı var ve herbirinin düzeni/sırası var..
Not ; Septrom Diye Birsey Yoktur. Seprom Vardır
Prometid Rafinerisi Ve Duranium Rafinerisi [8+ Seviye] Getir...
Promerium Rafinerisi Geliştir [8+ Seviye]
Sonra Seproumu geliştir. her modulun birbirine ihtiyacı var ve herbirinin düzeni/sırası var..
Not ; Septrom Diye Birsey Yoktur. Seprom Vardır

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)