HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ben pes 2013 oynuyorum. lig kurdum fakat maçları otomatik geçsin istiyom bunun için ne yapmam lazım nasıl yapcam biri sölermi ?
İnternet kafede görmüştüm biri lig kurmuş maçları oto geciyordu LÜTFEN YARDIM
İnternet kafede görmüştüm biri lig kurmuş maçları oto geciyordu LÜTFEN YARDIM
OYUN Fifa 2007
HATA Oyunu açar açmaz , simge durumuna küçülüyor, yani alta alıyor, açtığımda yine aynı şekil oluyor.
17 yaşında olmama rağmen fifa ve pes oyunları arasında en vazgeçilmezim 2007 olmuştur lütfen çözüm bulunuz
HATA Oyunu açar açmaz , simge durumuna küçülüyor, yani alta alıyor, açtığımda yine aynı şekil oluyor.
17 yaşında olmama rağmen fifa ve pes oyunları arasında en vazgeçilmezim 2007 olmuştur lütfen çözüm bulunuz

ArkadaŞlar rİgor z adli bİ oyun var oyunun launcherİ geÇtİkten sonra bİrŞey daha gelİyor tam yÜklenİyor %90 da fİlan ÇaliŞmayi durdurdu hatasi aliyirorum bcdedİt den de dÜzelttİm olmadi performans ayarlarindan verİ yÜrÜtme engelmmesİnede koydum olmadi her tÜrlÜ yolu denemİŞİmdİr sorun nerden kaynaklaniyor ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)