InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

limitsiz trafikli site veren vps arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralonly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 646

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucu + alan adı ikiside trafik limitsizdir. İlk ay 60 TL' diğer aylar 25 TL efendim. Telefon numaranızı iletirseniz dönüş yapabiliriz size çok fazla referans verebiliriz veya www@dabuluweb.net msn adresinden ulaşabilirsiniz. www.bestsunucu.com veya www.dabuluweb.net canlı destekten 7x24 ulaşabilirsiniz.

Arkadaş anladığım kadarıyla web alanından söz ediyor hakan yanlış bilgi veriyorsun.

Aylık 35 TL fiyat'a yurt dışı lokasyon limitsiz trafik hosting temin edebilirim, adault ve tüm veri içerikleri serbesttir.

Msn : Satis@DolunayBilisim.Net
Site : DolunayBilisim.Net
Telefon : 0530 229 37 50
Ys No : 2300

satis3@eksenbilisim.com.tr ekleyin yardımcı olalım 17 yıllık firmayız

Arkadaş anladığım kadarıyla web alanından söz ediyor hakan yanlış bilgi veriyorsun.

Aylık 35 TL fiyat'a yurt dışı lokasyon limitsiz trafik hosting temin edebilirim, adault ve tüm veri içerikleri serbesttir.

Msn : Satis@DolunayBilisim.Net
Site : DolunayBilisim.Net
Telefon : 0530 229 37 50
Ys No : 2300

limitsiz trafikli konu içeriğide o şekilde ve başlığıda ben ona göre yazdım limitsiz alan olamaz tabiki. Networkun büyük olması bana limitsiz trafiklerde sıkıntı çıkartmamaktadır. subdoaminli bir müşterim bile 100-200 GB trafiği tüketebiliyor sakıncası yok sunucularım birbirlerinin trafiklerini amorti etmekte zaten.

Son yazdığını anlayamadım kardeşim açıklarmısın biraz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri