Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
“Adını Feriha Koydum“ dizisinin ikinci bölümünde gösterilen kaza sahnesinin kurgu değil tamamen gerçek olduğu ortaya çıktı.
Herkes kurgu sandı
Melih Selçuk, “Adını Feriha Koydum“ dizisinin ikinci bölümünde kullandığı otomobille bir çöp kamyonuna çarpmış ve o tehlikeli sahnede dublör bile kullanmamıştı. ışin aslı yeni ortaya çıktı. Bu sahnenin kurgu değil gerçek bir kaza olduğu, Selçuk`un buzlanan yolda frene basınca aracın hakimiyetini kaybettiği ve çöp kamyonuna çarparak durabildiği öğrenildi.
70 bin TL`lik hasar
Ekip, gözlerinin önünde meydana gelen kaza nedeniyle büyük panik yaşadı. Sağlık görevlileri de hemen aracın yanına koşarak genç oyuncunun sağlık durumunu kontrol etti. Selçuk kazayı yara almadan atlattı ama kullandığı Porsche marka araçta 70 bin TL`lik hasar oluştu. Dizinin yönetmeni Merve Girgin, acı bir sonuç yaşanmadığı için kaza anını olduğu gibi diziye aktardı