Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Başarı Takım işi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Coma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başarı takım işi
önceki haber

Güncelleme: 01:5511 Ekim 2011 Salı
GönderYazdırYorum YazA+A-

Son Trabzonspor Haberleri
A2'ler çok farklı: 4-1
Celustka'ya ödül töreni
'Bernabeu' Aker
Katı savunmaya 'ölü top' önlemi
Fırtına sürsün
'Az gol' rekorlu şampiyon
En pahalı kaleciler
En çok taraftar kimde?
Etiketler
Trabzonspor , Ondrej Celustka
Milano'da İnter'i dize getiren golü atan Çek yıldız, "Topa son dokunan bendim ama pozisyon takımın eseri" dedi. Trabzonspor'un en önemli artısı sahadaki dayanışma
Kısa sürede taraftarın en çok ilgi gösterdiği isimlerden biri olan yeni transfer Celustka, başarıya giden yolun takım olmaktan geçtiğini söyledi. Trabzonspor dergisinin ekim sayısında kapağı süsleyen Çek yıldız, "Modern futbolda bireyselliğe yer yok. Saha içinde dayanışma şart. Trabzonspor'un en önemli artısı da bu" dedi. İnter'e attığı golün kendisini kahraman yapmadığını vurgulayan Celustka, şöyle devam etti:

ÇİZGİMİZİ KORUMALIYIZ
"İnter galibiyeti bütün bir takımın onurlu mücadelesinin eseriydi. Maç içinde pek çok fırsat bulduk ama sadece 1 tanesi gol oldu. Son vuran ben olsam da golün geldiği pozisyon tüm takımın eseriydi. Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamamıza karşın Süper Lig'de ilk haftalar bizim için iyi geçmemişti. Neyse ki çok şey yitirmeden toparlandık. Artık İki kulvarda da çizgimizi korumamız gerekiyor."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri