HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 beta server Dewil's Catacomb tanıtım videolarını sizler içın çektim arkadaşlar ne kadar bilgi verirsem sizin icin okadar yararlı olur die düşündüm 
3 part olarak cektım arkadaslar gorundu kotu olabılır (HD) seyredersenız ıyı olur :ka24:
Linkler=
Part1:
Part2:
Part3:
Boss a ulasmaya calıstım ama ulasamadım malesef cok karısık bır yol var sonda sızı 30 dakıka verıyo boss'un odasına ulasabılmenız ıcın maymun zındanındakı ısın portalları var ılerleye ılerleye bulucaksınız ıste 30 dk ka ıcınde bulamassanız zaman doldugu taktırde en basa yolluyo sızı :l04: sorularınızı yorumla yazın cevaplamaya calısırım busuru sey gordum harıkaydı :m08:

3 part olarak cektım arkadaslar gorundu kotu olabılır (HD) seyredersenız ıyı olur :ka24:
Linkler=
Part1:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Part2:
Part3:
Boss a ulasmaya calıstım ama ulasamadım malesef cok karısık bır yol var sonda sızı 30 dakıka verıyo boss'un odasına ulasabılmenız ıcın maymun zındanındakı ısın portalları var ılerleye ılerleye bulucaksınız ıste 30 dk ka ıcınde bulamassanız zaman doldugu taktırde en basa yolluyo sızı :l04: sorularınızı yorumla yazın cevaplamaya calısırım busuru sey gordum harıkaydı :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)