HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar şimdi ss lerle göstericem ilk önce olayı anlatım...
ilk önce geldi dediki block chat kodunu bilene 2 tne zehir vericem dedi.
KeNjiRo ve ben kodu söledik fakat sanırım sadece takım lideri bu kodu kllanabiliyor dedm. denedi ve kodun yanlış olduğunu söledi ve 2nizde çözüm bulunana kadar banlandınız dedi:S ban sebebi yok ! trojen krdes ltfen dikkatli gm seç görüyosun halimizi sonrada 3 tne azrail getirdi sehire. bu gmlerin item dağıtması yasak değilmi? !! ayrıca ezik gibi kelimeler kullanıyor.
turkmmo
Kaynak : turkmmo.com
:m08::m08:bizde bunu oynuyoz ve hayla gm die dolaniyo ortada . kimse bisi demio destekliorum:m08:
ilk önce geldi dediki block chat kodunu bilene 2 tne zehir vericem dedi.
KeNjiRo ve ben kodu söledik fakat sanırım sadece takım lideri bu kodu kllanabiliyor dedm. denedi ve kodun yanlış olduğunu söledi ve 2nizde çözüm bulunana kadar banlandınız dedi:S ban sebebi yok ! trojen krdes ltfen dikkatli gm seç görüyosun halimizi sonrada 3 tne azrail getirdi sehire. bu gmlerin item dağıtması yasak değilmi? !! ayrıca ezik gibi kelimeler kullanıyor.
turkmmo
Kaynak : turkmmo.com
:m08::m08:bizde bunu oynuyoz ve hayla gm die dolaniyo ortada . kimse bisi demio destekliorum:m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...