Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1)Futbol bir din olsa; Pele tanrı, Maradona peygamber, Sabri ateist olurdu
2)Galatasaray'da kaptanlık pazubandını Arda'dan devralan Sabri'nin, pazubandı kafasına taktığı öğrenildi.
3)‎-Sabri, ortaların neden eğri?
+Nerem doğru ki?
4)Sabri Reyiz ilkokula başladığında çantasında; kalemi, defteri, silgisi, topu ve büyüyünce maçlarda vuracağı kişilerin kara listesi varmış.
5)sABRİ:" Küçükken gol atan kaleye oynardık, ve ben hiç kaleye geçmezdim. "
6)‎" Ulan Ramazan bayramıymış, boşuna kurban kestik! "
Sabri Sarıoğlu.
7)Florya'da balkondan düşen çocuğun hastanede yaptığı açıklama :
" En son Galatasaray'ın antremanını izliyordum. Top Sabri'deydi. Sonra mı? Sonrasını hatırlamıyorum.. "
8)Dün ki macta İspanyol spiker:
Sabri, Sabri, Sabri movimientos de clase, regate Sabri, un castillo dan algunos. vacíos, los tirooooooos Sabri, tiros de esquina? Sin corona!
Türkçesi:
Sabri, Sabri, Sabri klas hareketler, Sabri çalımlar, bir ver-kaç kale boş, Sabri şuuuuuuuuuut, korner mi? Hayır TAÇ !
9)Ertem Şener (Barcelona Maçı - Gol Olunca) : Messiiiiii Bu Adam Neyin Nesiiiiii !
Ertem Şener (Galatasaray Maçı - Aut Olunca) : Sabriiiiii Bu Adam Neyin Nesiiiii !
10)Türk futboluna gelmiş geçmiş en iyi 'yabancı' Sabri'dir. Ben futbola bu kadar 'yabancı' birini ne izledim, ne de duydum.
11)Türkiye - Estonya hazırlık maçına yedek soyunan Sabri Reyiz'in saha içinden gelen bi topa vurmasıyla, topun peşinden koşan 3 Estonyalı futbolcu en son Yozgat civarlarında göründü.
12)Futbolun Cünüp İnsanı Sabri ♥
13)Top Sabri'de ise; en güvenilir yer kaledir
14)Sabri + Pas = Korner
Sabri + Orta = Taç
Sabri + Şut = Aut = Tribün = Yaralı taraftar
15)Maçı radyodan dinleyen futbolseverler, spikerin Sabri vurdu, direkten döndü cümlesiyle kısa süreli bir şok yaşasa da, o direğin saha dışındaki bir elektrik direği olduğu anlayınca rahatladılar.
16)Sabrii, Sabriii, bir çalım, ikinci çalım, olamaz üçüncü çalım. Kaleciyle karşı karşıya. O da nee! Kaleciyi de çalımladı. Sabri ! Vuruuş, boş kalee gool !!
(Sabri sevinir, kendini kaybeder, sonra bulur)
Servet: Sabri n'aptın oğlum sen?
Sabri: Gol attım abi.
Servet: Lan o bizim kaleydii !
17)Galatasaray'da Arda'nın ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilen Sabri'nin, kaptanlığa hazırlık için tekne aldığı öğrenildi.
18)Inter Milan maçı sonrası Fatih Terim'e "Hocam biz şimdi kazansaydık hem Inter'i hem de Milan'ı yenmiş olacaktık değil mi?" diye soran Sabri sağlık kontrolünden geçirildi.
20)İyi orta gol getirir" lafı, Sabri futbola başlamadan önceydi
21)Futbol bir din olsa; Pele tanrı, Maradona peygamber, Sabri ateist olurdu
22)Taraftara 3'lü çektirmek için orta sahanın ortasına gelen Sabri, hızını alamayıp 5'li çektirdi!
23)Milyonlar nefesini tuttu, iftar saatini bekliyor. İftar topunun başında Güiza, topa yaklaşıyor. O da ne?! Sabri geldi "çekil Güiza" dedi.
24)S O N D A K İ K A !
Gs yönetimi elinde bu sezona ait iade edebilecek kupa bulunamadığından Bülent Tulun aklanana kadar Sabri Sarıoğlu'nu Tff'ye iade etti.
25)Galatasaray'da polis araması başlamış;
-Bu pozisyonda bariz gol şansı varken şut neden tribüne gitmiş?
+Memur bey dikkat ederseniz Sabri o.
-Ha pardon.
26)Bu akşam iftar topunu Sabri'nin patlatacağını duyan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara, ülkeyi terketmeleri gerektiğini açıkladı.
27)Genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanları istifa etmiş. Sabri askere gideceğini falan mı açıkladı acaba?
28)Sabri Sarıoğlu doğum günü kutlamaları esnasında pastadaki mumlar yerine elindeki şişeye üfledi..
29)Galatasaraylı futbolcu Sabri, arkasında ''Sarbi'' yazan bir formayla sahaya çıkalı 7 yıl oldu.
30)SON DAKİKA! Sabri Sarıoğlu'nun isabetli ortalar yaptığı tespit edilen 4 maç inceleme altında.
31)İbrahim Akın'ın Fenerbahçe maçında topu auta atarak 100 bin Euro kazandığını duyan Sabri, Avusturya kampını birbirine kattı.
32)Fifa tarafından Altın Top'a aday gösterilmeyen Sabri Sarıoğlu, bağımsız aday olduğunu açıkladı.
33)Araba kaza yapmış Far falan herşey dağılmış fardan bi Cin çıkmış ve
Cin: İste benden ne istersen
Şoför: 4 şeritli yol istiyorum
Cin: Ooo o çok zor geç onu sen
Şoför: O zaman Sabri artık gol atabilsin !
Cin: Yol kaç şeritliydi ?
34)‎-Komutan Logar, bilinmeyen bir cisim uzay gemimize yaklaşıyor.
+Korkma yavrum. Yine Sabri'nin çektiği şutlardan birisidir.
35)Balık Tutmaya Giden Sabri Reyizin Ağına 6 Tane Martı Takıldı.
37)Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan şok açıklama:
" Sabri sen 3 çocuk yapma kardeşim. "
38)İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre; Sabri Sarıoğlu futbola başladıktan sonra kuş ölüm oranında bariz artış görüldü.
39)Spiker: Karar penaltı! Topun gerisinde Sabri ...
-Sabri vurduuu ve taç biraz daha çalışsan korner bayrağını vuracaktın!
40)Futbolun üvey oğlu; Sabri Sarıoğlu
41)Sabri'nin Vurduğu TOP'u bulan köylü , TOPu bomba düşüncesiyle karakola götürdü.
42)Emniyet güçleri Sabri Reyiz'in ilk 11'de olduğunu öğrenince taraftarlara çelik yelek dağıttı.
43)Eğer ki topa Sabri vurduysa, o top artık ne stadın, ne de klübün topudur ; O top artık TARAFTARIN , HALKIN TOPUDUR !
44)Sabri yerden vurdu üstten aut !
45)Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.
2)Galatasaray'da kaptanlık pazubandını Arda'dan devralan Sabri'nin, pazubandı kafasına taktığı öğrenildi.
3)‎-Sabri, ortaların neden eğri?
+Nerem doğru ki?
4)Sabri Reyiz ilkokula başladığında çantasında; kalemi, defteri, silgisi, topu ve büyüyünce maçlarda vuracağı kişilerin kara listesi varmış.
5)sABRİ:" Küçükken gol atan kaleye oynardık, ve ben hiç kaleye geçmezdim. "
6)‎" Ulan Ramazan bayramıymış, boşuna kurban kestik! "
Sabri Sarıoğlu.
7)Florya'da balkondan düşen çocuğun hastanede yaptığı açıklama :
" En son Galatasaray'ın antremanını izliyordum. Top Sabri'deydi. Sonra mı? Sonrasını hatırlamıyorum.. "
8)Dün ki macta İspanyol spiker:
Sabri, Sabri, Sabri movimientos de clase, regate Sabri, un castillo dan algunos. vacíos, los tirooooooos Sabri, tiros de esquina? Sin corona!
Türkçesi:
Sabri, Sabri, Sabri klas hareketler, Sabri çalımlar, bir ver-kaç kale boş, Sabri şuuuuuuuuuut, korner mi? Hayır TAÇ !
9)Ertem Şener (Barcelona Maçı - Gol Olunca) : Messiiiiii Bu Adam Neyin Nesiiiiii !
Ertem Şener (Galatasaray Maçı - Aut Olunca) : Sabriiiiii Bu Adam Neyin Nesiiiii !
10)Türk futboluna gelmiş geçmiş en iyi 'yabancı' Sabri'dir. Ben futbola bu kadar 'yabancı' birini ne izledim, ne de duydum.
11)Türkiye - Estonya hazırlık maçına yedek soyunan Sabri Reyiz'in saha içinden gelen bi topa vurmasıyla, topun peşinden koşan 3 Estonyalı futbolcu en son Yozgat civarlarında göründü.
12)Futbolun Cünüp İnsanı Sabri ♥
13)Top Sabri'de ise; en güvenilir yer kaledir
14)Sabri + Pas = Korner
Sabri + Orta = Taç
Sabri + Şut = Aut = Tribün = Yaralı taraftar
15)Maçı radyodan dinleyen futbolseverler, spikerin Sabri vurdu, direkten döndü cümlesiyle kısa süreli bir şok yaşasa da, o direğin saha dışındaki bir elektrik direği olduğu anlayınca rahatladılar.
16)Sabrii, Sabriii, bir çalım, ikinci çalım, olamaz üçüncü çalım. Kaleciyle karşı karşıya. O da nee! Kaleciyi de çalımladı. Sabri ! Vuruuş, boş kalee gool !!
(Sabri sevinir, kendini kaybeder, sonra bulur)
Servet: Sabri n'aptın oğlum sen?
Sabri: Gol attım abi.
Servet: Lan o bizim kaleydii !
17)Galatasaray'da Arda'nın ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilen Sabri'nin, kaptanlığa hazırlık için tekne aldığı öğrenildi.
18)Inter Milan maçı sonrası Fatih Terim'e "Hocam biz şimdi kazansaydık hem Inter'i hem de Milan'ı yenmiş olacaktık değil mi?" diye soran Sabri sağlık kontrolünden geçirildi.
20)İyi orta gol getirir" lafı, Sabri futbola başlamadan önceydi
21)Futbol bir din olsa; Pele tanrı, Maradona peygamber, Sabri ateist olurdu
22)Taraftara 3'lü çektirmek için orta sahanın ortasına gelen Sabri, hızını alamayıp 5'li çektirdi!
23)Milyonlar nefesini tuttu, iftar saatini bekliyor. İftar topunun başında Güiza, topa yaklaşıyor. O da ne?! Sabri geldi "çekil Güiza" dedi.
24)S O N D A K İ K A !
Gs yönetimi elinde bu sezona ait iade edebilecek kupa bulunamadığından Bülent Tulun aklanana kadar Sabri Sarıoğlu'nu Tff'ye iade etti.
25)Galatasaray'da polis araması başlamış;
-Bu pozisyonda bariz gol şansı varken şut neden tribüne gitmiş?
+Memur bey dikkat ederseniz Sabri o.
-Ha pardon.
26)Bu akşam iftar topunu Sabri'nin patlatacağını duyan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara, ülkeyi terketmeleri gerektiğini açıkladı.
27)Genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanları istifa etmiş. Sabri askere gideceğini falan mı açıkladı acaba?
28)Sabri Sarıoğlu doğum günü kutlamaları esnasında pastadaki mumlar yerine elindeki şişeye üfledi..
29)Galatasaraylı futbolcu Sabri, arkasında ''Sarbi'' yazan bir formayla sahaya çıkalı 7 yıl oldu.
30)SON DAKİKA! Sabri Sarıoğlu'nun isabetli ortalar yaptığı tespit edilen 4 maç inceleme altında.
31)İbrahim Akın'ın Fenerbahçe maçında topu auta atarak 100 bin Euro kazandığını duyan Sabri, Avusturya kampını birbirine kattı.
32)Fifa tarafından Altın Top'a aday gösterilmeyen Sabri Sarıoğlu, bağımsız aday olduğunu açıkladı.
33)Araba kaza yapmış Far falan herşey dağılmış fardan bi Cin çıkmış ve
Cin: İste benden ne istersen
Şoför: 4 şeritli yol istiyorum
Cin: Ooo o çok zor geç onu sen
Şoför: O zaman Sabri artık gol atabilsin !
Cin: Yol kaç şeritliydi ?
34)‎-Komutan Logar, bilinmeyen bir cisim uzay gemimize yaklaşıyor.
+Korkma yavrum. Yine Sabri'nin çektiği şutlardan birisidir.
35)Balık Tutmaya Giden Sabri Reyizin Ağına 6 Tane Martı Takıldı.
37)Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan şok açıklama:
" Sabri sen 3 çocuk yapma kardeşim. "
38)İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre; Sabri Sarıoğlu futbola başladıktan sonra kuş ölüm oranında bariz artış görüldü.
39)Spiker: Karar penaltı! Topun gerisinde Sabri ...
-Sabri vurduuu ve taç biraz daha çalışsan korner bayrağını vuracaktın!
40)Futbolun üvey oğlu; Sabri Sarıoğlu
41)Sabri'nin Vurduğu TOP'u bulan köylü , TOPu bomba düşüncesiyle karakola götürdü.
42)Emniyet güçleri Sabri Reyiz'in ilk 11'de olduğunu öğrenince taraftarlara çelik yelek dağıttı.
43)Eğer ki topa Sabri vurduysa, o top artık ne stadın, ne de klübün topudur ; O top artık TARAFTARIN , HALKIN TOPUDUR !
44)Sabri yerden vurdu üstten aut !
45)Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.