HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Geçenlerde machida loader diye bi hack indirmiştim hack gayet güzel çalışıyodu ama ben artık hile kullanmaktan sıkıldım silmek istiyorum hackle ilgili dosyaları kaldırdım 2 defa crossfire'i silip tekrar kurdum ama hack hala çalışıyor oyuna girince NİCKNAME ve PW yazma yerinde siyah bi pencere açılıyo orta boylarda sonra 0,5 saniye durup gidiyo üstündekileride okuyamıyorm sonrada m a c h i d a l o g s .t k diye bir site açılıyo ama ondan önce h t t p : / / a d f . l y / 2 k T F a diye bir yer açılıyo artık hile kullanmak istemiyorum nasıl kaldıracağım konusunda kesin bi bilgisi olan vardır yardımlarını bekliyorum...
Linklere girmenize gerek yok örnek amaçlı
Geçenlerde machida loader diye bi hack indirmiştim hack gayet güzel çalışıyodu ama ben artık hile kullanmaktan sıkıldım silmek istiyorum hackle ilgili dosyaları kaldırdım 2 defa crossfire'i silip tekrar kurdum ama hack hala çalışıyor oyuna girince NİCKNAME ve PW yazma yerinde siyah bi pencere açılıyo orta boylarda sonra 0,5 saniye durup gidiyo üstündekileride okuyamıyorm sonrada m a c h i d a l o g s .t k diye bir site açılıyo ama ondan önce h t t p : / / a d f . l y / 2 k T F a diye bir yer açılıyo artık hile kullanmak istemiyorum nasıl kaldıracağım konusunda kesin bi bilgisi olan vardır yardımlarını bekliyorum...
Linklere girmenize gerek yok örnek amaçlıMerhaba arkadaşlar
Geçenlerde machida loader diye bi hack indirmiştim hack gayet güzel çalışıyodu ama ben artık hile kullanmaktan sıkıldım silmek istiyorum hackle ilgili dosyaları kaldırdım 2 defa crossfire'i silip tekrar kurdum ama hack hala çalışıyor oyuna girince NİCKNAME ve PW yazma yerinde siyah bi pencere açılıyo orta boylarda sonra 0,5 saniye durup gidiyo üstündekileride okuyamıyorm sonrada m a c h i d a l o g s .t k diye bir site açılıyo ama ondan önce h t t p : / / a d f . l y / 2 k T F a diye bir yer açılıyo artık hile kullanmak istemiyorum nasıl kaldıracağım konusunda kesin bi bilgisi olan vardır yardımlarını bekliyorum...Linklere girmenize gerek yok örnek amaçlı
bnn
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)